fbpx

Vil du gerne have stærke og sunde negle?

Tips
smukke negle

Annonce

Er du ved at være træt af negle, der hele tiden knækker? Svage negle er et udbredt problem. Den gode nyhed er dog, at der er masser ting, du selv kan gøre for at sikre, at dine negle forbliver stærke, sunde og smukke. Nedenfor giver vi dig 4 tips til optimal neglevedligeholdelse. 

Giv dig selv regelmæssige manicurer 

Mange mennesker vælger fortsat at hyre en professionel, når det er tid til en manicure. Men professionelt udførte manicurer kan hurtigt komme til at koste dig dyrt, hvis du bestiller én flere gange om måneden. I stedet for at bruge pengene på at hyre andre til at tage sig af dine negle, kan du med fordel sørge for at købe de ting, du har brug for og selv stå for de regelmæssige neglebehandlinger. 

I forbindelse med både mani- og pedicure er de to vigtigste redskaber neglesaksen og neglefilen. Hvis du gerne vil være grundig, bør du dog supplere dit køb med neglebåndsolie, neglebåndsskubber og neglebåndssaks. Hvis du sørger for at holde dine negle i en fornuftig længde og løbende pleje og passe dem, forhøjer du sandsynligheden for sunde og stærke negle. 

Supplér med builder-gel 

Du kan også overveje at supplere dine køb med en god builder gel. Hvor neglebåndsolie hovedsageligt styrker og smidiggør neglebåndene, har en builder-gel den fordel, at den styrker selve neglene op mod 30 gange. Derfor er den uundværlig for dig, hvis negle altid synes tynde og svage. 

Læg din kost om 

Sund kost er én af de vigtigste kilder til sunde negle. Hvis du over en længere periode har været lidt for god til at spise usundt, er der med andre ord ikke noget at sige til, at dine negle ikke er på toppen. Planlægger du at løse negleproblemet med en kostomlægning, bør du sørge for, at din nye kostplan omfatter masser af grøntsager og rigelige mængder protein. Med denne metode vil du ikke kunne løse problemet lige med det samme, men efter et par måneder vil du med garanti begynde at kunne se og mærke resultaterne. 

Tag kosttilskud og vitaminer 

Kostomlægning er en lettere besværlig proces, der kræver rigtig meget tilvænning. Hvis du gerne vil blive ved med at kunne spise nogenlunde, som det passer dig, kan du derfor overveje at begynde at tage kosttilskud og vitaminpiller. Stil eventuelt de forskellige bøtter på dit køkkenbord, så du husker at tage dem hver dag, og gå gerne efter de tilskud, som er rige på selen, zink, B6- og B12-vitamin. Dine negle vil snarest takke dig for det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *