fbpx

Overvejer du hjemmetræning?

Tips
træning derhjemme

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være, at du går rundt med en lille drøm, om at have dit eget hjemme-gym. Du har måske lidt ekstra plads i garagen, eller også er der et rum, som ikke bliver brugt til noget som helst. Hvis du har noget ekstra plads, skal du da bare gøre det. Til det skal du naturligvis bruge noget udstyr.

Der findes sider, hvor du kan læse mere, hvis du har brug for mere viden om de forskellige produkter, du kan bruge til hjemmetræning. Denne artikel er tænkt som en lille inspiration til at komme i gang med at overveje, hvad du kunne starte med at købe af fitness-udstyr til dit nye hjemmegym. Og samtidig vise hvad der er fedt ved et hjemmegym.

Kettlebells

Et produkt, som er ret essentielt til træning, er kettlebells. Du kan bruge dem til rigtig mange forskellige øvelser. Du kan både træne ben, skuldre og mave med dem. Det er et rigtig godt ‘hybrid’ produkt, som giver rig mulighed for forskellige øvelser.

Romaskine

Hvis du har lidt mere plads, kan du købe en romaskine. Det fede ved en romaskine er, at du stort set træner hele kroppen på den. Derudover er det også en maskine, hvor du kan få pulsen lidt op. Når det gælder hjemmetræning, skal man huske at få pulsen op, så man ikke kun arbejder med vægte. Derfor er en romaskine et rigtig godt bud på et redskab til dette.

Træningsbænke

Du skal selvfølgelig også have træningsbænke. Det er et ret standard fitness-udstyr, som giver dig rig mulighed for at træne både overkrop og ben. Du kan bruge den til bulgarian squad, fri bænkpres, skulderpres, triceps, biceps, rows og meget mere.

Udover bænken er det også smart, at have nogle håndvægte, men bænken danner rammer for de forskellige øvelser, du kan lave.

Fordele ved hjemmetræning

Der er mange fordele ved at have et hjemmegym. For det første skal man ikke bevæge sig særlig langt for ‘at komme afsted’. Turen hen til fitness kan nogle gange være det, der gør, at man ikke kommer afsted. Den korte tur gør også, at det ikke kræver så meget planlægning. Hvis du  får en halv time til overs i programmet, kan du bare lige smutte ind i dit eget gym. Det tager kun 30 sekunder. Derfor er det meget mere fleksibelt at have sit eget.

For det andet har du det hele for dig selv. Du kan altid bruge diverse fitness-udstyr, når det passer dig, ikke når en eller anden lige har taget to sæt mere. Det kan være frustrerende, hvis det man skal bruge altid er optaget, fordi der er så mange i et fitnesscenter.

Så er det bare i gang

Du kan selvfølgelig altid købe flere og flere forskellige typer af fitness-udstyr, men forhåbentlig er du nu blevet en lille smule klogere på, hvad det gode ved et hjemmegym er. Man kan faktisk opnå ret store resultater ved ‘bare’ at træne derhjemme. Der vil naturligvis være færre maskiner end i et rigtigt træningscenter, men hvis man er kreativ nok, kan man komme langt med en begrænset mængde udstyr, også selvom du måske ikke lige regner med det. Prøv at købe noget fitness-udstyr hjem og prøv det af selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *