fbpx

Studerende og aktiehandel kan sagtens gå hånd i hånd

Tips
aktier som studerende

Annonce

Hvis du er studerende, så er der god garanti for, at du også har en økonomi, der er lidt stram. Man får virkelig ikke særlig mange udbetalt, når man er studerende, så derfor kan det godt være nyttigt, at man forsøger at finde en måde, hvorpå man kan få nogle ekstra penge ved siden af. Det kan være, at du skal overveje, om du skal til at gå ind i aktieverdenen? Man kan sagtens være studerende og lave aktiehandel ved siden af studiet!

Kan du heller ikke overskue job ved siden af studiet?

Når man som studerende ikke har mange penge, foreslår mange, at man får et job ved siden af. Det kan f.eks. være et relevant studiejob, eller det kan være som kassedame i Netto, hvor man udelukkende arbejder for at tjene nogle penge ved siden af sin SU. Men det kan være, at du også synes, tanken om at sidde i Netto eller have et svært og relevant job lyder uoverskueligt? Så kan det være, at aktiehandel mere er noget for dig!

Hvordan kommer jeg i gang med aktiehandel?

Du kan nemt og hurtigt komme i gang med aktiehandel som studerende, med en platform til at handle med aktier til telefon eller computer. I dag er der så mange steder, hvor elektronik kan gøre tingene nemmere og mere overskuelige for os, og det er ingen undtagelse, når det kommer til aktiehandel.

Et godt alternativ til SU-lånet

Mange vælger også at tage et SU-lån under uddannelse. Det er også langt fra det værste lån, man kan tage, men ville det ikke også være fedt, hvis du bare kunne nyde at have flere penge, når du er færdig med at studere i stedet for, at du skulle til at betale dem tilbage? Her kan aktiehandel igen være et fantastisk alternativ – ligesom det kan være et godt alternativ til at få et studiejob.

Der er mange, der handler med aktier

Du har måske også lagt mærke til, at der faktisk lige nu er rigtig mange, der handler med aktier. Derfor er der sikkert en god garanti for, at du kender andre fra dit studie, der også beskæftiger sig med dette. Man kunne umiddelbart tænke på det som en ulempe, men det er det langt fra! Det kan modsat være en kæmpe fordel, fordi du igennem dem kan få gode råd. Det er klart, at det tager lidt tid at blive god til at handle med aktier, men det kan være en virkelig god investering af ens tid, hvis man bliver god til det, så man virkelig kan tjene penge.

Det kan være sjovt

Mange der begynder med aktier, fortsætter også med det, fordi de faktisk oprigtigt kommer til at synes, at det er sjovt. Det er klart, at man også kan få et adrenalinkick, når det handler om ens økonomi, der enten kommer til at blive påvirket negativt eller positivt. Du skal dog huske med at bruge flere penge, end du kan klare at miste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *