fbpx

Sjove gaver du kan give til pakkeleg

Tips
pakkeleg

Dette indhold er sponsoreret.

Det er snart jul, og det betyder også, at du sikkert skal til en masse julefrokoster. Og hvad er en julefrokost uden pakkeleg? Ikke særlig meget hvis du spørger os. Problemet er bare, at du som studerende sikkert ikke har plads i budgettet til at prioritere gaver til pakkeleg. Derfor har vi lavet en liste med et par gaver, som ikke koster for meget. Det er ikke jordens bedste gaver, men vi synes selv de er lidt sjove, måske lidt trælse at få, men samtidig er det også noget, de fleste kan bruge.

Praktiske ting

Du kan give nogle små praktiske ting, som ingen alligevel gider købe selv. Det kan være ting, som folk skal bruge i deres lejlighed. Der skal sikkert mange andre på SU med til julefrokosterne, og de gider heller ikke bruge penge på de ting. Det kan for eksempel være opvaskebørster, toiletpapir, skraldeposer afløbsrens mm. Eventuelt så find afløbsrens her, hvis det er det, du går med. Det er da lidt sjovt at give sådan nogle ting, for de fleste kan nok ikke benægte, at de faktisk har brug for dem. 

Ryd op derhjemme

Ja du læste rigtigt. Vi foreslå, at du rydder lidt op derhjemme. Når man rydder på, så finder man også ud af, at der er mange ting, man ikke har brug for – og dem kan nogle andre da få glæde af. Brug derfor noget af det som gave. Det kan være, at du har nogle ting, fra da du var lille, men som egentlig bare fylder nu. Det kan være et eller andet stykke legetøj, en bog, et spil osv. Så kan du også fortælle en lille historie om den genstand. Og så koster det absolut intet.

Slik

Det er måske noget af det, som de fleste ville blive glade for. Man kan finde meget billigt slik, og det kan også være juleslik. Derudover kan det også være, at folk ikke magter at fragte det med hjem og derfor deler det med jer andre på aftenen. Så kan du få lov til at spise din egen gave – det er jo nærmest som at købe slik til sig selv. Det er da en win win.
Vi håber, at du kan bruge denne lille liste til inspiration. Du bliver måske ikke verdens mest elskede for gaverne, men du har da om ikke andet noget med. Og så skal man nok bare huske, at med pakkeleg er det ikke altid gaverne der betyder noget – det er selve legen, der er det sjove.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *