fbpx

Elevationsseng som studerende – et par gode råd

Tips
elevationsseng studerende

Annonce

Når man er studerende, skal man ofte tidligt op om morgenen, og nogle gange kommer man også først hjem hen mod aften. Når man så er kommet hjem, skal man lave en masse lektier og tage sig af de andre huslige pligter såsom at lave aftensmad, vaske tøj og andet. Da alle disse opgaver godt kan tage lang tid, kan det hurtigt blive meget sent, før man går i seng. Hvis man så også skal tidligt op næste dag, er det ekstra vigtigt, at man falder hurtigt i søvn, efter man har lagt sig til at sove, så man stadig kan få en god nattesøvn.

Ligger du ikke godt om natten?

Dog kan det være svært at falde i søvn, hvis ikke man ligger godt i sengen, og selvom man vender og drejer sig, kan man bare ikke ligge komfortabelt, og måske får man ondt i kroppen, når man vågner. Hvis dette er et problem for dig, så kan det måske være på tide at få skiftet den gamle boxmadras ud med en elevationsseng.

Gode råd til, hvordan du finder den seng, der passer til dig

Men hvorfor en elevationsseng, tænker du måske? Det kan du læse om herunder, samt nogle råd til, hvordan du finder den elevationsseng, der passer bedst til dig.

  • En elevationsseng er rigtig god at ligge i, da man kan justere højden på forskellige dele af sengen, så madrassen bliver løftet. På den måde kan den passe perfekt til ens ryg, så man kan ligge godt og komfortabelt og derved få en god nattesøvn, så man er frisk til næste skoledag!
  • Faktisk kan en elevationsseng forebygge fremtidige rygsmerter, da du med en justering af højden kan ligge i den ideelle position for rygsøjlen, og hvis du allerede døjer med smerter, kan sengen udbedre generne.
  • Der lyder måske som et mærkeligt råd, men hvis ikke du ved, hvad du vejer, så bør du prøve at finde ud af det. Madrasserne til elevationssenge er nemlig lavet på sådan en måde, at de passer til en bestemt vægt, så hvis du vil have en god madras, der passer til dig, er det vigtigt, at du kender til din vægt.
  • Noget andet, du bør tænke over, er, hvor meget støtte, du godt kunne tænke dig at have i ryggen, og om madrassen derfor skal være hård eller blød. Hvis ikke du ligger godt på din nuværende madras, skal du måske have fat i en, der er anderledes end den, du har nu?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *