fbpx

Studerende? Disse studierabatter skal du kende til

Tips
studierabat på computer reparation

Annonce

At være studerende er en skøn tid. Du har mulighed for at lære en hel masse og tilegne dig viden. Du får samtidig venner og veninder for livet. Derved er der et hav af positive ting ved at være studerende. Der er dog især én ting, som mange opfatter som værende vanskelig, mens de studerer: Økonomi.

Når der skal bruges meget tid på studierne, er der ikke altid meget tid tilbage til at arbejde og derved tjene penge. Derfor er det for mange nødvendigt at være på jagt efter billige muligheder til hverdagens fornødenheder – husleje, mad, tøj, bøger, computer osv.

Heldigvis er der i Danmark et stort udvalg af såkaldte studierabatter. Dette er rabatter, som er tilegnet studerende. Studierabatter er at finde mange forskellige steder: Hos frisøren, i tøjbutikken, på en webshop, hos fitnesscentret eller studierabat på computer reparation.

Det er således altid en god idé at holde et vågent øje med studierabatter og evt. også spørge efter dem, når du er ude for at handle med dit studiekort liggende i pungen. I denne artikel deler jeg ud af nogle tips til, hvordan du kan spare mest muligt ved at udnytte de forskellige studierabatter bedst muligt.

Brug Google, inden du handler

Mange webshops og butikker har et overblik over, hvorvidt de tilbyder studierabat og i hvilket omfang. Derved kan du med fordel vælge at handle netop dér, hvor det er muligt at finde den bedste studierabat og derved spare flest penge. Men der er også en anden fordel ved at Google. For du kan nemlig finde nogle overblikssider, der har samlet en række forskellige rabatkoder til nogle af de mest populære webshops i Danmark. Du kan på denne måde bruge disse hjemmesider til at se, hvor du har mulighed for at spare mest muligt.

Spørg efter studierabat

Kan du ikke finde nogen studierabat hos et sted, du ønsker at handle, er det en god idé at tage en gammeldags metode i brug: Simpelthen blot at spørge efter studierabat. Det kan være, at de har en, og så er det jo glædeligt. Men det kan også være, at de ikke har en officiel studierabat, men har mulighed for at give dig lidt rabat, fordi du spørger så pænt. Èn ting er i hvert fald sikkert: Det værste du kan få er et nej, og det er helt klart et forsøg værd at spørge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *