fbpx

Spar penge på både streaming, lydbøger og spil som studerende

Tips
rabat på underholdning

Betalt indhold

Det er ikke alle studerende, der er så heldige, at de har god plads i økonomien til at betale for streamingtjenester, lydbøger, spil m.v.

Derfor er der rigtig mange, der forsøger at finde måder, hvorpå de kan spare penge. Har man en konto hos en række streamingtjenester, bliver det nemlig hurtigt til en del penge hver måned.

Heldigvis findes der flere måder, hvorpå man kan spare penge på disse tjenester. Det er gældende, uanset om det er streamingtjenester, hvor man kan streame film, lydbøger, musik eller noget helt fjerde.

Har du brug for alle dine streamingtjenester?

Der findes rigtig mange streamingtjenester på det danske marked. Derfor er det også nemt at skabe sig en stor samling af månedlige abonnementsbetalinger, hvis man ikke er varsom.

Ønsker du som studerende at spare penge på streamingtjenester, bør du derfor overveje, om du har brug for dem alle. Er der flere af tjenesterne, der overlapper hinanden i forhold til indholdet, bør du derfor overveje, om de skal opsiges. Det kan du f.eks. være, at du kan nøjes med Netflix i stedet for at have både Netflix og Viaplay.

Vil du gerne bruge færrest mulige penge på disse tjenester, bør du selvfølgelig skære ned på antallet af abonnementer. Fravælg de tjenester, som du bruger mindst. I de fleste tilfælde vil du opleve, at du faktisk ikke kommer til at savne dem. Og skulle du fortryde dit valg, så kan du altid tegne et abonnement igen.

Med andre ord, så skal du vælge den af dine tjenester, du mener, der er den bedste streaming tjeneste. Alle andre skal du opsige. Det kan hurtigt give en månedlig besparelse på 100, 200 eller 300 kroner om måneden, alt efter hvor mange streamingtjenester du betaler for.

Overvej et mobilabonnement med streaming

Hvis du ønsker at sikre, at du får mest muligt for dine penge, er det en god idé at undersøge mulighederne for et mobilabonnement med streaming. Det er i dag en løsning, der udbydes af en lang række af teleselskaber på det danske marked.

Såfremt du ønsker at sikre, at du ikke betaler i dyre domme for streamingtjenester, du kunne have fået billigere, er dette naturligvis et forsøg værd.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at det selvfølgelig vil gøre dit nuværende mobilabonnement dyrere. Som regel vil et abonnement inklusive streamingtjenester koste i omegnen af 350 kroner.

Dette er en løsning, der bliver anvendt af rigtig mange, da det kan skabe en besparelse på flere tusinde kroner om året. Netop derfor er det også en løsning, der appellerer til mange studerende, som måske har svært ved at finde pengene til at betale for disse tjenester.

Hold øje med forhandlere med studierabatter

Der findes naturligvis også streamingtjenester, hvor man kan streame lydbøger og e-bøger. Det er dog ikke alle, der har lyst til at streame dem. Derimod vælger mange at købe hver bog, når de ønsker at lytte til dem.

Det samme er gældende, når det kommer til spil. I sådanne tilfælde er det en god idé at holde øje med forhandlere, hvor de tilbyder en form for rabat til studerende.

Er du mest til digitale bøger i form af e-bøger og lydbøger, så tjek f.eks. BookBeat ud. De byder på en rigtig god studierabat.

Slå til, når der er tilbud

Man kommer ikke udenom, at den bedste måde at spare penge på både streaming, lydbøger og spil, er at slå til, når der er tilbud.

Dette er ikke kun tilfældet, når man er studerende. Derimod er det noget, der er gældende for alle, der har et ønske om at spare penge, hvis de skal købe lydbøger, spil eller oprette sig hos en streamingtjeneste.

Mange tror dog, at streamingtjenesterne blot har en fast månedspris. Sådan forholder det sig ikke altid. Sommetider gives der rabat på den månedlige abonnementspris, mens der på andre tidspunkter simpelthen gives rabat i form af f.eks. tre gratis måneder. Der kan også gives rabat ved betaling for et år ad gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *