fbpx

Sådan sparer du penge på leje af bil

Tips
biler

Dette indhold er sponsoreret

Det er de færreste studerende, der har råd til at købe deres egen bil. Selvom du måske ikke har råd til din egen bil som studerende, kan du imidlertid godt have brug for en bil, enten sporadisk eller mere regelmæssigt, for eksempel hvis du har langt til studiet. At leje en bil behøver slet ikke at være dyrt, hvis du vælger det rette biludlejningsfirma. Lej en bil gennem biludlejningsfirmaet Oscar. Det er både nemt, fleksibelt og billigt sammenlignet med andre biludlejningsselskaber. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan spare penge på leje af en bil, hvis du vælger at leje hos Oscar.

Spar penge gennem appen

Første trin er selvfølgelig at downloade Oscars app, som er en gratis app. Appen, som hedder Oscar Biludlejning, fås både til iOS og Android. Når du lejer bilen gennem Oscar, optjener du point. I appen starter du som bronze medlem, men efterhånden som du optjener point, kan du åbne op for to yderligere medlemsskaber og dertilhørende flere fordele; sølv og guld. Allerede som bronze medlem får du 10 % rabat på dagslejen, og rabatten stiger yderligere til 15 % som sølv medlem. Ydermere får du henholdsvis 50 % og 100 % rabat på selvrisikoforsikringen som sølv og guld medlem. En ekstra fordel som guld medlem er 25 % ekstra kilometre indkluderet i lejen. Oscar biludlejning giver allerede de første 100 kilometer uden merbetaling, ligegyldigt hvilket medlemskab du har. Samtidigt er det i forvejen billigt at leje en bil gennem Oscar, da priserne starter ved 249 kroner per dag. Der er samlet set virkelig mange penge at spare på biludlejning gennem Oscar og særlig deres app, hvilket er et godt tip at kende til som studerende. 

Udlejning for unge

Er du under 26 år og vil leje en bil, skal du hos langt de fleste biludlejningsselskaber betale et ekstra gebyr. Det gør det dyrt at leje bil som ung. Sådan er det ikke hos Oscar, hvor prisen for billeje er den samme for alle. Hvis du vil leje en bil hos Oscar, kræver det, at du har gyldigt kørekort. Du kan opleve, at du skal betale et højere depositum som ung, men da det er et depositum, betales det selvfølgelig tilbage, hvis bilen returneres i samme stand, som den blev afhentet i. Det betyder, at du som ung og studerende sparer penge ved at leje en bil, hvis du lejer hos Oscar sammenlignet med andre biludlejningsfirmaer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *