fbpx

Kan det lade sig gøre at rejse til Dubai som studerende?

Uncategorized

Mange har en drøm om at besøge Dubai. Alligevel får de ikke gjort alvor af det. Dette kan der være mange grunde til, men som regel handler det om det økonomiske aspekt.

Hvad det vil sige er, at der er mange, der tror, at det koster en formue at rejse til Dubai. Selvfølgelig er der andre rejsemål, der er billigere, men man kan sagtens rejse til Dubai til en fornuftig pris.

Ønsker man at holde prisen i bund, skal man dog indstille sig på, at man selvfølgelig ikke kan flyve med Emirates og bo på Four Seasons. Det kræver et vist budget at få mulighed for dette.

Er SU din eneste indkomst?

Der er som sådan ikke noget, der står i vejen for, at du rejser til Dubai som studerende. Hvis din eneste indkomst er din SU, kan det dog blive svært.

Som angivet herover, kan det godt lade sig gøre at rejse til Dubai, uden at det koster en formue. Det betyder dog ikke, at du kan tage syv dage til Dubai for 3.000 kroner.

Hvis du kun har en SU som indkomst, kan det derfor være svært at skrabe penge sammen til en sådan rejse. Har du derimod et studiejob, der giver dig mulighed for at spare et par tusinde kroner sammen hver måned, er det en helt anden sag.

Kan man få studierabat på rejsen?

Det er de færreste rejseselskaber, der tilbyder deres kunder, at de kan få studierabat. Derfor skal du næppe sætte næsen op efter det.

At du ikke kan få studierabat, er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan spare penge. Er du f.eks. villig til at rejse uden for sæson, kan der være en del penge at spare.

Hertil vil du også kunne spare penge, hvis du slår til, når der er tilbud – og hvis du bestiller i god tid. Har du is i maven, kan du også vælge at satse, da du kan håbe på, at du kan finde en afbudsrejse.

Mange ting at lave i Dubai

Der skal ikke herske tvivl om, at der er mange ting at lave i Dubai. Du kan f.eks. besøge det verdenskendte Dubai Mall, tage en tur i spa hos www.elevat3.ae og nyde udsigten fra Burj Khalifa.

Her er det dog værd at nævne, at hvis man vil udnytte de mange ting, man kan give sig i kast med i Dubai, kræver det et vist budget. Derfor er det en god idé at have sparet en del penge sammen, man kan have med på rejsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *