fbpx

Husk studentertiden med flotte køleskabsmagneter

Tips
køleskab magnet

Annonce

Et billede siger mere end 1000 ord – og skaber minder. En god måde at huske den søde tid som studerende er ved at få lavet nogle flotte køleskabsmagneter med dine egne billeder. 

På den måde får du dit helt eget motiv op på køleskabet eller magnettavlen derhjemme. Det giver en god anledning til at huske tilbage på en sjov dag eller fest, når der hænger et minde derhjemme i køkkenet. Samtidig er det en god måde at starte en samtale med gæsterne, når de ser de sjove minder hænge fremme. 

Godt tilbud på en 5 stk. pakke

Hos Badgeland A/S får en pakke med 5 stk. køleskabsmagneter til en rigtig god pris. De er rektangulære og måler 51x76mm – perfekt størrelse til køleskabet og kan også holde et enkelt stykke papir oppe. På den måde kan du anvende dine magneter alene eller som en del af en slags opslagstavle på køleskabet. Det er praktisk med flere anvendelsesmuligheder til de ting, vi har i vores hjem. 

Supernemt at lave dine helt egne magneter

Du designer din helt egen magnet ganske nemt på Badgelands hjemmeside. Her er en online designer, der hjælper dig skridt for skridt indtil din magnet er lige som du vil have den. Derudover sidder den søde kundeservice altid klar til at hjælpe dig videre, hvis du er tvivl om noget eller har brug for hjælp. Du kan i løbet af kort tid få skabt en samling af minder, der kan pryde dit hjem. Du kan finde produktet, se priser og lave din bestilling lige her Magneter til køleskabet med eget motiv

Oplagt gaveide 

Hvorfor ikke lave magneter som gave til dine forældre, onkel og moster, faster og onkel, brormand, søster eller de søde bedsteforældre? Måske familiens yndlingskæledyr skal laves til en nuttet magnet, som flere familiemedlemmer med glæde vil have op at hænge i hjemmet. Så kan I være fælles om at have gode Trofast eller katten Felix i jeres hjem. Eller hvad med at give et sødt fællesfoto af jer børn til forældre og bedsteforældre? Den hænges nemt op og så slipper I for at skulle ud og finde en ramme. Derudover behøver I ikke vente på, at gaven får en plads på væggen. Bliver gaven et hit, så kan du nemt genbestille dine flotte magneter. Der er naturligvis også mulighed for at udvide produktionen med flere motiver til de glade familiemedlemmer. 

En helt særlig gave, der helt sikkert vækker glæde – og som er til at betale selv som studerende. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *