fbpx

Studierabat der vil noget

Uncategorized

Når man er studerende, er der ofte ikke råd til meget mere end husleje, mad og små fornøjelser. SU’en rækker ikke langt, og derfor kræver det sommetider, at man har et studiearbejde ved siden af, så man har et større hul i budgettet. Derfor er det ikke altid tandlæge, man tænker på som det første, da det godt kan blive dyrt. Men det er muligt at få tandlæge med studierabat i Fredensborg. Studierabat kan hurtig gøre en stor forskel, især hvis man ikke har mange penge til rådighed

En mulighed der er værd at udnytte

Når man ikke har så mange penge på kontoen, kan tænderne godt være det sidste, man tænker på at få klaret, da det for nogen, kan føles som dumme penge. Men de tænder, som man har, skal holde resten af livet, og derfor er det vigtigt, at man passer på dem, da der ikke kommer nye. Så når man er studerende, er det stadig vigtigt at få tjekket sine tænder regelmæssigt. Tandlæge med studierabat i Fredensborg giver nemlig 10% på frie ydelser, og det er værd at tage med. Frie ydelser gælder ikke den faste tandlægekontrol, men derimod større indgreb, som kan være fjernelse af en visdomstand, bedøvelse, rodbehandlinger og meget andet. Hvis man gerne vil opnå rabatten, skal man kunne dokumentere, at man er optaget på en SU-berettiget uddannelse.

Husk de løbende tandkontroller

Man siger til små børn, at de skal huske at børste tænderne godt og grundigt, men det er også vigtigt at nævne det for de unge, da det ellers kan blive dyrt. Derudover er de løbende tandkontroller også en fordel at huske, fordi det kan betale sig, da det kan blive økonomisk dyrt på den lange bane. Man skal huske på, at man ikke kan få studierabat resten af livet. Så udnyt muligheden så længe den gælder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *