fbpx

Derfor bør du stoppe med at ryge som studerende

Uncategorized
E væske

Det er ikke sundt at ryge. Derfor er det naturligvis heller ikke noget, man bør gøre. Mange unge er dog rygere, hvilket som regel hænger sammen med, at man i denne tid blot har fokus på at hygge sig. Derfor er det ikke alle, der tænker over konsekvenserne ved at ryge.

Faktum er dog, at der faktisk er flere konsekvenser forbundet med det. Hvis man som studerende er ryger, anbefales det bestemt, at man stopper med det – og faktisk er der flere grunde til, hvorfor man som studerende bør kvitte cigaretterne.

Du kommer til at leve længere

Den primære grund til, at du skal stoppe med at ryge er, at du kommer til at leve længere. For hver eneste cigaret du ryger, forkorter du nemlig dit liv. Derfor er det vigtigt at have dette med i dine overvejelser, hvis du mener, at det er tid til at kvitte cigaretterne.

Desværre er der mange unge, der ikke tænker specielt meget over dette. Det hænger sammen med, at der er mange unge rygere, der mener, at det er konsekvenser, der først kommer senere. Det er dog en ærgerlig tankegang, da det bestemt også kan ramme helbredet i en ung alder.

Der er penge at spare

Det handler ikke blot om, at det er sundt at stoppe med at ryge. Det handler i høj grad også om, at der er penge at spare. Hvis du har svært ved at stoppe fra den ene dag til den anden, kan du med fordel bruge en e-cigaret. Det er nemlig både en sundere og billigere løsning.

Når du først har købt din e-cigaret, skal du nemlig blot købe e-væske til den, hvilket er billigere end at købe cigaretter. Du kan med fordel vælge at købe e væske hos Din-ecigaret, hvor du ikke blot kan vælge fra et stort udvalg, men også købe det til lave priser.

Det er slut med at lugte

Det er ikke til at komme udenom, at du lugter, når du har røget. Det sætter sig nemlig ikke blot i tøjet, men også i både hud og hår. Derfor er det ikke muligt at undgå at lugte, hvis du har røget. Det kan du dog nemt undgå, da du blot skal stoppe med at ryge.

Igen kan du overveje at bruge en e-cigaret som rygestopmiddel. Her er der nemlig tale om damp, som hverken lugter eller sætter sig i tøjet i samme grad, som det er tilfældet med røg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *