fbpx

Her får du 3 tips til at få de lange mørke efterårsaftener til at blive mere spændende

Tips
snapwire

Annonce

Den danske sommer er definitivt slut for denne gang, og dermed er det også farvel til de lange, lune, lyse aftener, hvor man kan sidde udenfor til sent og hygge til grillaftener, havefester, udendørskoncerter, eller hvad det end måtte være.

Derimod har efteråret fået overtaget med dets kolde og blæsende vejr, og ikke mindst lange, mørke, kolde aftener. Nogle har det fint med denne årstid, mens andre ikke kan vente på at det bliver forår, så man kan komme udenfor og nyde vejret igen.

Gør noget, du ikke plejer

Det kan være nogle hårde og lange måneder at komme igennem, hvis man ikke kan lide denne årstid, og i øvrigt ikke rigtig ved, hvad man skal foretage sig i de mange lange efterårs- og vinteraftener.

Er du og måske også din partner, nogle af dem, der hører til denne gruppe, så får du her 3 tips, som I kan kaste jer over, og som vil få de lange efterårsaftener til at føles både kortere og også mere spændende.

1.  Nyd hinanden med sexlegetøj

De lange mørke efterårsaftener er en oplagt mulighed for at du og din partner lærer hinanden bedre at kende rent intimt.

Det kunne I fx gøre ved at prøve at begive jer ud i at eksperimentere med diverse sexlegetøj. Hvis I ikke er så garvede indenfor brugen af sexlegetøj, kan I jo bare starte stille og roligt ud fx ved at bruge en dildo, som er noget af det mest almindelige og populære sexlegetøj, man kan få.

Dildoer fås i et væld af forskellige former, farver og størrelser, så der er helt sikkert noget for enhver smag – det er kun et spørgsmål om, hvad man er til.

Er man fx til kæmpe dildoer, dobbelt dildoer, eller dildoer, der ligner en ægte penis, med markeringer af blodårer og penishoved, så er kan man også få det.

Er man på udkig efter en særlig oplevelse, kan man med fordel anskaffe sig en dildo lavet af glas – sådan én, giver nogle ganske særlige muligheder, idet en glas dildo holder særdeles godt på den temperatur, den nu engang har. Det vil sige at man kan afkøle den i fryseren, eller opvarme den ved at komme den i varmt vand i 5-10 minutter.

Og når man så herefter bruger den, får man en helt særlig onanioplevelse, som man ikke kan få med andre dildoer.

Lyder dette som noget, der kunne være spændende for dig og din partner, så kig forbi webshoppen privateplay.dk, hvor de forhandler dildoer af enhver slags, samt masser af andet sexlegetøj.

2.  Begynd til fitness

Man kan naturligvis også kaste sig over noget, der ikke har med lystige stunder at gøre, som fx at begynde til fitness. Det kan være enten med vægte eller en eller anden form for motionstræning, fx crossfit, løbebånd, eller hvad man nu er til.

Det er både en sund og sjov måde at fordrive de lange efterårsaftener på, og så har det den sidegevinst at når foråret og varmen vender tilbage, og man skal til at være meget ude igen, så har man en flot veltrænet krop at vise frem.

3.  Lær et nyt sprog

Noget der også er interessant at begynde på er, at lære et nyt sprog. Det er ikke noget, man lige lærer på et par måneder, men så er man i gang.

Der findes mange måder at lære sprog på fx kan man downloade diverse apps til sin mobil og lære det på dén måde, eller man kan tage sprogundervisning, hvor man fysisk skal møde op, og man har en lærer, og der er andre elever.

Det kommer an på, hvordan man lærer bedst, og hvad man er mest til.

At lære et nyt sprog, gør at man holder sin hjerne i gang, og så er der noget over at kunne snakke med de lokale, når man er ude at rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *