fbpx

Guide til at komme bedst fra start på det nye studie

Uncategorized

Desværre er det ikke alle der, ligesom Harry Potter, kan blive hentet af Hagrid på en motorcykel med vogn, og blive guidet rundt på indkøb til studiet. Heldigvis er der hjælp at hente for os mugglere, for eksempel ved at læse denne guide.

Hvad kræver mit studie?

Først og fremmest skal man læse op på hvad det kommende studie kræver af en. Måske er der en pensumliste for de bøger man skal have købt inden studiestart? Her kan man heldigvis gå på forskellige sider, hvor folk sælger disse bøger brugt og billigt. Man skal også spørge sig selv om ens uddannelse kræver store tekniske programmer, og om det er noget ens computer er opdateret til? Er man nødt til at investere i en ny computer, eller skal man have adgang til mere lagringsplads?

Hvad er vigtigt for mig?

Det er godt at spørge sig selv hvad der er vigtigt, for det kan for mange blive nødvendigt at prioritere. Skal du have den hele nye computer, en elcykel for nemmere at kunne komme ud på studiet eller måske vil du hellere bruge din tid og ressourcer på selve studiet. Her kan et tip være at investere i en god printer, da der ikke er noget værre end at skulle stå i kø til printere ude på studiet i eksamensperioder. Ved at investerer i en brother printer og blæk til brother printer, går man aldrig ned på kvalitet og man kan være sikret holdbarhed hele studieperioden.

Struktur og pauser

Det er også vigtigt at passe på sig selv, da det for mange kan være overvældende at starte på studie. Der kan være mange lektier at skulle læse op på til forelæsninger, møder med studiegruppen og utallige deadlines. Så husk at planlægge din tid og hold pauser fra studiet, med tid til at trække vejret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *