fbpx

Få den bedste studenterkørsel

Tips
studerende bøger student

Den søde studentertid står for døren, og lige nu klækker studenter ud til højre og venstre her i landet. Det er for mange den bedste tid i deres liv, efter man har endt tre eller to års hård skolegang i gymnasiet.

Det hele skal selvfølgelig fejres og for mange studenter kulminerer det med studenterkørslen, som er en tid, som mange ser tilbage på med stor glæde. Det hele skal gerne være så godt som muligt den dag, derfor skal der også være styr på studenterkørslen i god tid. Heldigvis findes der en masse firmaer, som kan hjælpe med dette.

Hvad er studenterkørsel?

Hvis du ikke ved, hvad studenterkørsel er, så kan det måske virke lidt underligt, når man hører konceptet forklaret første gang. Men det går ud på, at alle de nyudklækkede studenter kører rundt til hinandens familier i en studentervogn, som ofte er en lastbil eller en anden stor form for stor bil. Som regel er der bænke ude i siderne af vognen, så man kan sidde ned engang i mellem, men ellers fester man bare en hel masse undervejs på kørslen. Hjemme ved hinandens familier, får man også en masse god mad. 

Hvad koster det?

Det kan godt være en lidt dyr omgang at komme på studenterkørsel, især fordi man skal bruge bilen en hel dag, og så skal chaufføren også stå til rådighed. Heldigvis findes der nogen firmaer, som gør det ret billigt og til en helt fair pris. Du kan se en studentervogn pris her, og finde et tilbud til dig og din klasse.

Er det farligt?

Nogle vil måske synes, at det er farligt, at de unge fester og drikker sig fulde imens de kører igennem byen uden sele på. Og det kan også let være farligt, men heldigvis er chaufføren undervejs god til at holde øje med, at de unge opfører sig ordentligt. Så det er heldigvis rigtig sjældent, at der sker ulykker undervejs på en studenterkørsel.

Vær ude i god tid

En studenterkørsel er noget, som man skal planlægge i god tid, da der ofte er rifter om bilerne. Som regel er det noget, som man skal finde ud af som klasse allerede i 2.g. Ofte nedsætter man et udvalg i sin klasse, som kan være med til at planlægge det. Dette er en god måde at gøre det på, da man på den måde er sikker på, at der kommer styr på det i god tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *