fbpx

Få has på rygningen

Tips
rygestop

Annonce

Du kender det godt. Billederne på æskerne med cigaretter, der viser alverdens sygdomme, og teksten der fortæller dig, at rygning kan dræbe. Du ved reelt set også godt, hvor skadeligt nikotinen er for dine lunger. Desværre er det bare også sådan, at nikotin er enormt vanedannende og afhængighedsskabende, og derfor er det ikke let at tage en kold tyrker og bare stoppe med at ryge fra den ene dag til den anden.

Heldigvis er der udviklet forskellige produkter, der alle sammen skal hjælpe til et rygestop. Selvom det i første omgang handler om, at du skal have den rette indstilling rent mentalt, så bliver det lettere af, at du bruger de produkter, der er specifikt udviklet til at kunne overbevise din hjerne om, at rygningen ikke er nødvendig. Det gælder blandt andet nikotinplastre, der kan afhjælpe trangen til en cigaret eller et sug på piben.

Gør tyggegummi til en vane

En anden god løsning, der er lavet til rygestop, er nikotintyggegummi. Mange synes ikke, et nikotinplaster er nok, fordi det rent fysisk ikke giver en følelse af, at man gør noget. Med et tyggegummi bliver det mere tydeligt, at du aktivt har noget i munden, der kan erstatte en cigaret eller pibe, og det fungerer altså derfor som et godt middel i kampen mod rygning.

Gennem de senere år er der generelt set et fald i salg af cigaretter og andre nikotinprodukter, og der bliver løbende færre og færre, der ryger. Derfor kan det også være, du kan overbevise en ven om, at I skal stoppe sammen. Det er altid nemmere at gennemføre noget, hvis man har en anden til at holde sig oppe, og I kan måske endda gøre det til noget, hvor der er små konkurrenceelementer i forhold til ting, I skal opnå. Det er bare med at finde noget, der fungerer for jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *