fbpx

Stop med at spilde tiden som ledig

Tips
kursus

Annonce

Det danske jobmarked er barsk. Det er der mange, der kan nikke genkendende til og skrive under på. Flere befinder sig nemlig mellem jobs – og det er ikke altid med deres gode vilje. For selvom der kan synes mange ledige stillinger at vælge mellem, så er der rift om de gode. Og det betyder, at det også er de kandidater med den største erfaring og de rette kompetencer, der tilvælges, hvorfor flere må se sig til takke med et job, hvor de måske går på kompromis med drømme og ønsker.

Føler du dig også glemt i mængden?

Og sådan bør det ikke være. Vi bruger rigtig meget tid af vores liv på vores arbejde, og derfor skal vi synes om det, vi laver. Vi skal føle, at vi er det rette sted, og vi skal værne om det gode arbejdsliv.

Derfor kan det være, at du bør gøre lidt ekstra for på den måde at sikre, at du er en af de få, der står forreste i køen, når der skal vælges en kandidat til en åben stilling. Der er nemlig flere muligheder, du kan kaste dig over.

Skil dig ud med kurser for ledige

En, der synes særlig relevant, er en videreuddannelse. Denne kan du tage via kurser for ledige, som også sørger for, at du er beskæftiget, mens du finder frem til det rette job. Det betyder, at du ikke bare går rundt og forsøger at få tiden til at gå, mens du venter på en jobsamtale, i stedet gør du noget aktivt for at forbedre din jobprofil, øge din kompetencer og dermed også din viden, således du bliver mere attraktiv.

Og heldigvis for dig findes der en lang række forskellige kurser for ledige, du kan kaste dig over.

Sørg for at du får en stærkere jobprofil

For dig handler det således bare om at finde ud af, hvad det er, du gerne vil med din nuværende jobprofil, samt hvilke drømme du har for din fremtidige jobprofil. Du skal vælge et eller flere kurser, som du finder interessante, og som du ved, at der passer til de drømme, du har dig for din stilling.

Og før du ved af det, kan du have noget effektivt at føje til dit CV, som straks vil sørge for, at du skiller dig ud blandt andre kandidater, der måske søger den samme stilling som dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *