fbpx

Er Klarna en god betalingsløsning for studerende?

Uncategorized
købe med Klarna

Annonce

Klarna er en digital afbetalingsservice, som studerende kan gøre godt af. Med Klarna kan man købe i dag, og betale senere. Klarna samarbejder med mange butikker, så man kan både købe tøj, møbler, sko og betale det hele af med Klarna.

Nogle gange som studerende så kan man ikke helt få det til at hænge sammen sidst på måneden. Med Klarna så venter betalingen jo til senere, så det hjælper med budgettet – men du skal altid huske at have lavet et budget. Mere om dette senere!

Månedlige afbetalinger via Klarna

Når man køber med Klarna, så kan man betale månedelige afbetalinger. Så i stedet for at betale 3000 kr. på en gang for en ny sofa, så kan man bare betale 200 kr. om måneden. Det er jo ikke alle der har tid eller penge til at spare op.

Ja, hvis man er en studerende der ender med minus på kontoen hver måned, så kan det være svært at spare op. Men med Klarna så kan man købe først, og så spare op senere. Den månedlige afbetaling skal bare lægges i samme bunke som ens musiktjenester, fitness abonnement og andet underholdning man betaler for.

Man skal dog være opmærksom på, at der kan komme renter på beløbet. Dette må man ikke glemme, hvis man vælger at handle hos Klarna butikker.

Lav et budget

Når man har månedlige afbetalinger, så bliver det nemt at lægge et budget. Overvej hvad der skal betales hver måned. Nødvendighederne er jo husleje, vand, el, varme, mad, transport og forsikring. Andre ting man betaler for månedligt er ikke nødvendigheder, men helt klart en del af livet.

Sådan nogle ting kunne være fitness abonnement, musiktjeneste, filmtjeneste og skal man jo spise ude en gang i mellem, og gå i byen en gang i mellem med vennerne. Og oven på det hele kommer Klarna afbetalinger. Når man allerede har så mange månedlige afbetalinger så lægger man næsten ikke mærke til det.

Derudover kan det være en god idé at se efter studierabat. Det gør betalingen en anelse mindre.

Nyd studenterlivet

Når man er studerende, så skal man nyde studenterlivet.  Studenterlivet er jo ikke kun afleveringer, eksamer og forlæsninger. Der er jo byture med vennerne, ferier, og andet sjovt man kan finde på.  

Man har ikke lyst til at tænke på store køb man er nødt til at foretage midt på måneden. Det behøver man heller ikke at tænke på med Klarna, så skal man bare tænke på næste måned. Og næste måned har man jo fået SU, løn. Så betal med Klarna, og tænk på det senere.

Køb nu, betal senere med Klarna

Med Klarna kan man købe det man vil have nu. Om det så er tøj, møbler eller sko, så kan det købes i en af Klarnas mange butikker. Og når man så har købt med Klarna, så kan man betale senere. Så sidder man ikke og stresser over at man lige har brugt 3000 kr. på en ny sofa, for med Klarna er det jo ikke en 3000 kroners sofa, det er en 200 kroner om måneden sofa.

Med Klarna kan man løfte en del af byrden, der kommer af studenterlivet, så kan man nyde at være studerende. Men du skal, som tidligere nævnt, være opmærksom på de ting, der kan gøre det til en dårlig oplevelse at bruge Klarna.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *