fbpx

Derfor kan det give god mening at have en køkkenhave som studerende

Outdoor

Der er faktisk flere gode grunde til, hvorfor du som studerende bør have en køkkenhave. Selvfølgelig er det ikke alle, der har den mulighed, da det kræver, at man har en have med plads til det. Har du det, bør du bestemt ikke tøve med at udnytte det.

Der er flere fordele forbundet med det, hvilket naturligvis også er grunden til, at der er mange, der beslutter sig for at etablere en køkkenhave. Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad der er fordele forbundet med det, skal du blot læse med herunder.

1. Du slipper for at købe grøntsager

Den primære fordel er, at du kan plante de grøntsager, du gerne vil spise. Ved at gøre dette, kan du sikre, at du ikke bliver nødt til at købe dem. Det er naturligvis noget, som de fleste ser som en klar fordel, hvis de er studerende.

Der er mange, der gerne vil spise sundt, men som har svært ved at få det til at fungere, da det kan være dyrt at købe grøntsager. Hvis du også synes, at det er tilfældet, så er det naturligvis oplagt, at du vælger at dyrke dem selv.

2. Krydderurter kan du også slippe for at købe

Ganske vist er det ofte grøntsager, der bliver dyrket i en køkkenhave, men der er også rig mulighed for at dyrke krydderurter. Det kan være en fordel, da det også kan være dyrt at købe disse. Ved at dyrke dem selv, er der derfor penge at spare.

Det er især noget, der gør sig gældende, hvis man gerne vil have flere forskellige krydderurter at vælge mellem. Er det noget, du har et ønske om, bør du derfor ikke tøve med at dyrke dem selv, da det gør det lettere for dig at have et udvalg at vælge mellem.

3. Du kan bruge det til at koble fra

Til slut er det også værd at nævne, at du kan bruge det som en måde, hvorpå du kan koble fra. Når man er studerende, er det rart at kunne lukke for sin computer og komme væk fra bøgerne – og her kan en køkkenhave være til gavn.

Hvis du har besluttet at gøre alvor af dine tanker om at etablere en køkkenhave, så kan du finde finde økologiske frø hos blandselvfrø.dk. Når du har fundet dine frø, er der ikke andet, der skal gøres, end at sætte i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *