fbpx

Tre gode tips: Sådan kan du sætte gang i studentergildet

Tips

Hvis du snart bliver student, skal det selvfølgelig markeres med et brag af en fast. Da det kun sker én gang i livet, at man bliver student, skal festen være noget udover det sædvanlige. For at sikre, at den bliver dette, er der flere ting, der skal være styr på.

Selvom det kan virke nemt at arrangere et studentergilde, er det faktisk ikke helt tilfældet. Tværtimod er der meget at overveje, og meget at holde styr på. Er du i tvivl om, hvordan du kan tage festen til næste niveau, så er du heldigvis havnet det rette sted.

#1: Hyr en DJ

Vil du være sikker på, at dit studentergilde bliver et uforglemmeligt ét af slagsen, skal der være styr på musikken. Det betyder, at det ikke er tilstrækkeligt at afspille en playliste på Spotify. Derfor skal du pakke din Soundbox væk, og i stedet ringe efter en DJ.

Ved at hyre en festlig DJ til privatfest, er du selvfølgelig sikker på, at det musikalske aspekt kommer til at fungere perfekt. Da det er en stor del af enhver fest, skal du ikke tøve med dette. Ganske vist koster det lidt penge at hyre en DJ, men det er helt afgjort pengene værd.

#2: Sørg for en masse festlege

Ønsker du at skabe en festlig dag, hvor det bliver fejret, at du bliver student, er festlege gode. Der findes et bredt spektrum af disse lege, der kan sætte godt gang i festen. Sørger du for at have forberedt flere af disse, går du derfor ikke helt galt i byen.

Eksempelvis kan du sørge for, at der er en sømblok, en bold til ølbowling, og et bord, hvor der kan spilles beer-pong. Hvis du sørger for dette, er du næsten sikker på, at festen bliver en succes. Derfor bør du ikke være i tvivl om, at det er værd at bruge tid på.

#3: Gør det festligt med pynt

Dette punkt er der mange, der springer over, hvilket er ærgerligt. Pynter man op til sin fest, vil det helt automatisk have indflydelse på stemningen. Desuden vil dine gæster også føle, at du har gjort mere ud af festen, hvilket ligeledes styrker stemningen.

Når man pynter op til et studentergilde, er der ikke nogen regler for, hvordan det skal gøres. Det er derfor op til dig selv at vurdere, hvordan det skal gøres. Under alle omstændigheder bør du gøre en indsats, da det kommer til at påvirke din fest på en positiv måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *