fbpx

Sådan skaber du en god garderobe til dit barn, uden det skal koste dig en formue

Tips
tøj til barn

Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være dyrt at få børn. Når du er gravid, kan du læse en masse artikler, som fortæller dig, at du har brug for både det ene og det andet. Særligt som førstegangsforældre kan det være svært at navigerer rundt i, hvad der er “need to have”, og hvad der er “nice to have”. Du kan hurtigt få købt dig fattig i alt fra dyrt legetøj til hjælpemidler med søvngaranti. Sandheden er, at langt de fleste ting sagtens kan vente, til barnet er født. På den måde kan du købe tingene i takt med, at behovet opstår. Der er dog ting, som du har brug for fra start. Eksempelvis er det ærgerligt, hvis du ikke har noget tøj at give den lille ny på. Der findes rigtig meget fint og lækkert børnetøj. Klik her hvis du vil se et stort udvalg af børnetøj samlet et sted. Hos House of kids finder du en masse forskellige mærker, så der er noget til enhver smag i flere forskellige prisklasser. Inden du investerer i tøj til dit barn, kan du læse med her for at få gode råd til, hvordan du bedst muligt skaber en god garderobe, uden at du skal bruge alle dine penge. 

Køb på udsalg 

Det første du kan gøre er, at du køber børnetøjet, når der er udsalg. Der er ofte mange penge at spare, hvis du holder øje med priserne, og du først køber tøjet, når det er sat ned. Dit barn er ligeglad med, om det har det nyeste tøj på fra den seneste kollektion, og hvis du også kan forlige dig med det, så er der mange penge at spare, ved at købe tøj fra gamle kollektioner. Du kan ligeledes købe tøj, som er udenfor sæsonen. Eksempelvis kan du købe flyverdragten til næste vinter om sommeren, da der tit er gode tilbud der.  

Sælg ud af det du ikke bruger

Børn vokser hurtigt ud af deres tøj, og de når derfor heller ikke at slide det op. Derfor er det en god idé, hvis du sælger ud af det tøj, som dit barn ikke længere kan passe. Hvis du har købt tøj af en god kvalitet, kan det ofte holde til, at mange børn bruger det. Det kan altså nogle gange godt betale sig at give lidt ekstra for tøjet i første omgang, hvis blot du sørger for, at du sælger det videre efter brug. 

Køb kun det du har brug for 

Det kan være fristende at købe små tylnederdele eller søde skjorter til din baby, som kun lige kan passe størrelse 56. Her kan det være en god idé at spørge sig selv, hvor ofte du vil få brugt den form for tøj.  Der kan være mange penge at spare, hvis du kun køber det du har brug for, og går efter gode basisting, fremfor trends. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *