fbpx

Hvorfor har studerende mere tendens til at bruge finans apps i dag?

Tips
unge og opsparing studerende

Annonce

Med adgang til internettet har såvel studerende samt mange andre mænd og kvinder slået øjnene op for muligheden for at styre deres økonomi. Før i tiden skubbede folk det måske til side, da de ikke følte, at de var matematiske anlagte. Men med brugervenlige finans apps, bruger studerende mere tid og energi på at have en sund økonomi. Der er især fire apps, som er populære, og dem kan du læse om nedenfor.

eToro

Mange mennesker har tænkt på at investere, siden de var studerende. Der findes nu mange forskellige apps, som giver dig mulighed for at investere med et enkelt klik. Der er også mange anmeldelser, der sammenligner, og websteder, der giver dig mulighed for at købe den bedste aktie app, og på baggrund heraf kan du vælge, hvad der er det rigtige for dig baseret på dine økonomiske planer.

Nogle af de mest populære applikationer er dem, der er opdaterede og bruger moderne og nyttige funktioner på en måde, som selv en studerende investor kan forstå. I lang tid har et af de mest populære programmer nu været eToro, som giver fuld funktionalitet til både begyndere og professionelle handlende. Men ikke kun det, mange andre applikationer kan tiltrække folk, der er interesseret i at udvikle deres finansielle fremtid.

Mint

Intuit Inc står bag en af de mest populære apps til at kontrollere udgifter. Det er en brugervenlig app i et lækkert design, som gør, at især studerende er vilde med den. Der er masser af tilgængelig information, og det leveres i form af grafik. Dermed er det nemmere at skabe et visuelt overblik.

Der er endda muligheder for at blive påmindet om betalinger og at kategorisere udgifter automatisk. Det er gratis at downloade Mint, og app’en kan downloades til både Android-enheder i Google Play Store eller iOS-enheder i Apple Store.

MobilePay

Stort set alle danskere har MobilePay på deres telefon. Tal fra 2021 viser, at danskerne bruger MobilePay en million gange om dagen. MobilePay er ikke alene en god app til at betale venner og butikker. Det er også en glimrende finans app til at få et overblik over din økonomi.

Her er der også en oversigt over dit forbrug, som de studerende er glade for at tjekke, for at se hvor pengene ender henne. Hvis du ikke allerede har MobilePay, kan det derfor være en ekstra god grund til at downloade den.

Audible

Sidst, men absolut ikke mindst, er der Audible af Amazon. Mens danskerne ikke har adgang til en Amazon.dk, der minder om platformens internationale udgaver, kan du allerede nyde produkter som Twitch, Amazon Prime og Audible, der alle hører til virksomheden.

Her er Audible relevant for de studerende, som ønsker at lære mere om finans ved at lytte til lydbøger om det tema. Du kan downloade alt fra klassiske bøger som Rich Dad, Poor Dad af Robert Kiyosaki til bøger om moderne økonomi. Denne højteknologiske løsning til at lære om økonomi med hørebøfferne i ørerne gør, at flere studerende og andre for den sags skyld lærer om håndtering af penge på den måde.

Tilgængeligheden er svaret

Så hvorfor har studerende mere tendens til at bruge finans apps i dag? Svaret er simpelthen, at det er nemmere at lære om økonomi og at styre den med en smartphone i hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *