fbpx

Oplev en ny verden åbne sig for dine fødder

Tips
undervisning

Annonce

… Ta’ et kursus med fokus på udvikling af et inkluderende læringsmiljø!

Drømmer du om at udvikle dig? Men har du hverken tid eller overskud til et længere forløb på skolebænken? Så er denne løsning noget for dig! Du har nemlig mulighed for at tage et spændende kursus med fokus på udvikling af et inkluderende læringsmiljø. Forløbet hedder inklusionsvejleder-forløb og er spækket med interessante udfordringer og lærerige temaer, der klæder dig ordentligt på til at erobre verden som nyudklækket inklusionsvejleder!

Tilbage på skolebænken – tilbage som studerende

Mange forbinder tiden på skolebænken med SU, stramme budgetter, havregryn til alle dagens måltider og med hovedet konstant begravet i bøgerne. Heldigvis er et studieforløb – og i særdeleshed et kursus – meget andet end bare det. Mange studerende og kursister glemmer alle de fordele, der er forbundet ved at være studerende eller kursist. Heriblandt studierabatterne. Dit studiekort er nemlig meget andet end blot en adgangsbillet til dit studie. Du kan opnå fede og fordelagtige rabatter på alt lige fra kaffe til tøj og gode oplevelser. Det bedste er desuden også, at rabatterne også er at finde online. Så står du overfor at kaste dig ud i projektet som inklusionsvejleder, behøver du bestemt ikke frygte den del af processen. Tværtimod! Kurset tilbyder dig rig mulighed for fordybning og mulighed for at udvide din horisont.

Hvad er en inklusionsvejleder?

Som inklusionsvejleder står du overfor en bred vifte af spændende og alsidige opgaver, hvor du har kompetencerne til at løse disse på bedste vis. Ønsker du at vide mere eller danne dig et bedre overblik, kan du med fordel søge mere viden om inklusionsvejlederforløb. Det skal nemlig ikke være bøvlet at blive klogere!
Et inklusionsvejleder-forløb giver dig en række kompetencer og en rygsæk fyldt med faglig viden. Du bliver blandt andet i stand til at vejlede forskellige professioner og dermed evnen til at tale med mange forskellige mennesker. Du bliver tilmed også i stand til at danne dig et overblik og træffe konstruktive beslutninger og valg på et oplyst grundlag. Kurset som inklusionsvejleder klæder dig godt på!

Vær med til at gøre en forskel

Som inklusionsvejleder er du med til at gøre en forskel for mange mennesker. Kurset byder på meget herunder en forståelse for samarbejde, og hvordan du som vejleder kan bidrage med inklusionsorienterede perspektiver. Bliv en del af et lærerigt og spændende arbejdsmiljø hvor du står overfor mange forskellige typer af opgaver, som kræver netop dine kompetencer og din viden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *