fbpx

Hvilken slags ferie skal du på i efterårsferien?

Tips

Leder du efter en destination til efterårsferien? Så skal du først tænke over typen af ferie. Er du mest til storby, badeferie eller måske noget helt tredje. Bliv inspireret lige her.

Storbyferie

En ferie uge 42 kan opleves på mange måder. En af de mest populære måder at tilbringe ferien på, er i en storby. Her kan du opleve en masse kultur, kunst, stor arkitektur, shopping og god mad – alt sammen pakket ind i én og samme ferie. Hvilken storby du skal se, er selvfølgelig op til dig og dine ønsker. Du kan vælge de klassiske storbyer, eller vælge skjulte perler, som ofte bliver overset. Hvis det lyder som noget for dig, så book ferie i uge 42 på spies.dk.

Badeferie

Badeferien er den klassiske ferie i uge 42 for mange børnefamilier. Det er nemlig én af de sidste muligheder for at få lidt sol, inden de lange måneder med mørke og kulde begynder. Det er også et rart afbræk i hverdagen, hvor hele familien kan glemme arbejde og skole for en stund, og bare koncentrere sig om at have det sjovt. Det eneste som I har brug for, et en strand eller pool samt en varm sol. Det betyder også, at I har mange valgmuligheder i forhold til destinationen. Der findes masser af gode steder tæt på Danmark, hvilket kan være en fordel, hvis I ikke vil bruge meget tid på at rejse. Eller I kan kigge uden for kontinentet og opleve nye og anderledes kulturer.

Krydstogt

En tur med krydstogt er for jer, som gerne vil have en efterårsferie udover det sædvanlige. Her får I nemlig masser af flot udsigt, frisk havluft og muligheden for at se en masse spændende steder. Mere kan man næsten ikke bede om i en efterårsferie. Prøv det – det er garanteret noget for jer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *