fbpx

Hvilke møbler skal du først købe til den nye lejlighed?

Tips
indrette lejlighed

Annonce

Hvis du står med nøglerne til en ny lejlighed i hånden, så overvejer du måske, hvad du først skal fylde den med.

Det kan være rigtig overvældende at få sin første lejlighed – eller måske bare en ny lejlighed, der er meget større end den gamle. Det betyder nemlig, at man skal til at indrette med møbler, nips og pynt – og det kan være meget dyrt at indrette et helt hjem.

Her kan du blive klogere på, hvad du bør købe først, og hvordan du får råd til hele herligheden.

De 3 S’er – Seng, sofa og spisebord

Du bør starte med de 3 S’er – seng, sofa og spisebord. Hvis du har disse tre er du allerede nået rigtig langt i din indretning. Og du behøver ikke at gå ud at købe det dyreste af det dyreste. Du kan sagtens begynde med noget billigt eller brugt, og så kan du altid opgradere møblerne senere hen.

Hvad kommer derefter?

Når du har fået styr på de 3 S’er, så kan du begynde på de mindre ting. Her giver det naturligvis mening at starte med de ting, der omringer de 3 S’er. Det vil sige møbler som spisebordsstole, sofabord og sengeborde.

Hvordan får du råd til at møblere hele lejligheden?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du får råd til at møblere hele lejligheden, så får du et par yderligere tips her.

  1. Led efter gode tilbud og gå på kompromis – du kan altid opgradere
  2. Spar op i god tid, hvis du ikke vil nøjes
  3. Køb på afbetaling, hvis der er noget, du skal have nu og her

Hvis du gerne vil se, om du kan købe møbler på afbetaling, så kan du besøge Afbetaling247.dk og se, hvilke møbler du kan finde på afbetaling hos diverse forhandlere. Inden du gør dette, bør du overveje, om du kan vente, indtil du har sparet op.

Find gode tilbud online

I forlængelse af punkt 1 i det forrige afsnit er der mange steder, hvor du kan lede efter gode tilbud. Du kan kigge i reklamer, men du kan også se prisoversigter på populære møbler online.

Hvis du har god tid, kan du også vente til nogle af årets store tilbudsdage som eksempelvis Black Friday, hvor du ofte kan spare rigtig mange procenter på møbler til lejligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *