fbpx

Bliv sommerklar som studerende

Tips

Annonce

Alle studerende kender det – minus på kontoen, ingen penge til nyt sommertøj eller en tur på caféen. Hvad kan man så gøre som studerede, der gerne vil have en god sommer, med stranden, café besøg og shopping?

Her er nogle tips og tricks til hvordan din sommer kan blive helt fantastisk, på lavt budget.

Spar penge ved at shoppe styles til sommer online

Man vil altid gerne have lidt nyt sommertøj eller en ny bikini, så man er klar med. Find bikini og badetøj til sommer, på internettet. Det være en god ide at shoppe online, lige når det gælder tøj. Man kan spare rigtig mange penge ved at shoppe på internettet, i stedet for at gå ned på gågaden, hvor priserne kan være væsentlig højere. På nette kan du også finde inspiration til hvad der trender lige nu.

Lav hyggeaftener med vennerne eller familien

Det kan være lækkert med et cafébesøg eller en tur i byen, men det kan være svært at få pengene til at række, som studerede. Derfor kan et alternativt være, at lave madaftner med vennerne eller familien. Her kan alle splejse om maden eller alle kan tage en ret med. På den måde bliver det et billigt alternativ til en tur på caféen.

Som ung studerende er en tur i byen også rigtig fedt. Dette kan dog blive en dyr fornøjelse, da priserne på bar og diskoteker typisk er tårn høje. Et alternativ til en aften i byen, kan være en tur til stranden eller i parken med dine venner. Her kan i tage spil og øl med, som i kan hygge med. Dette er helt sikkert lige så hyggeligt, hvis ikke mere, end en tur i byen. På den måde får man også lavet noget andet med sine venner, end de typiske byture.

Ferie på en anden måde

Hvis du bare gerne vil ud og rejse, men ikke har penge til det, kan køre selv rejser eller togrejser være en rigtig god ide. Især togrejser kan gøre virkelig billigt og man kan komme ud og se noget man ikke ville have set før. Man skal typisk ikke ret langt væk, for at se noget helt nyt og spænende.

Hvis man vælger bilen, er der en stor frihed i, at man kan køre lige derhen hvor man gerne vil. Her behøver man ikke at planlægge noget, og du vil kunne opleve verdenen på ny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *