fbpx

Gode tips: Når den studerende arrangerer guldbrylluppet!

Uncategorized

Der kan altid findes ting at fejre her i livet. Fødselsdage, konfirmationer og ikke mindst bryllupsdage. 50 års ægteskab er lig med guldbryllup – hvilket må siges at være noget af en mærkedag. Hvis ikke børnene skal stå for det, hvem så? Læs med her, og lad jer inspirere til, hvordan forberedelserne til dine forældres guldbryllup kan gribes an. Og er du studerende, så lad dig ikke skræmme. Også det findes der fif og tricks til at imødekomme.

Pynt og fest går hånd i hånd

50-års bryllupsdag skal det da fejres med et brag af en fest! Men hvor skal du starte? Det første du kan gøre, er at lave en indkøbsseddel med alt det, som skal købes ind til den store dag. Her er én ting sikkert: Pynten til en fest er med til at skabe den gode stemning. Til et guldbryllup er guldtema et godt udgangspunkt. Der findes i dag både onlinebutikker samt fysiske butikker, hvor man kan gå på jagt efter pynt og andre spændende accessoires til at få stablet en fest på benene. Online finder du hurtigt mulighed for at sammenligne priser på f.eks. bordpynt, og du kan måske også være heldig at finde et godt tilbud, hvis du går på jagt i god tid.

Med en guldspray i hånden kan du også friske genstande fra den lokale genbrug op som f.eks. lysestager eller vaser til bordene!

Du kan gøre op med dig selv, om du kan være kreativ med invitationerne og flotte bordkort, så du ikke nødvendigvis behøver at investere i dette. Derudover kan du købe sjove balloner og festlige lys. Hvad angår pynt, er det kun din egen kreativitet, som sætter grænser.

Festligheder, som også studerende har råd til

Måske du sidder og tænker, at det lyder dyrt at få stablet en fest på benene? Bare rolig – er du studerende, kan du online og i nogle fysiske butikker få studierabat, hvis du har dit studiekort med dig. Så kan du være heldig at spare procenter på dekorationen, festtøjet eller de smarte sko, du vil have på til det guldbryllup, du er ved at planlægge. Det er en fordel, som studerende kan gøre brug af. Det kan være en god idé at starte ud med at undersøge hvilke butikker og webshops, som tilbyder studierabat.

Så er det bare med at finde studiekortet frem, og gå på opdagelse: Rabatterne venter på dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *