fbpx

Tre gode måder at spare penge på som studerende

Tips

Som studerende er det ikke altid, at man har mange penge mellem hænderne. Tværtimod er der mange studerende, der skal leve for deres SU. Hvis det er tilfældet, er det vigtigt at spare, hvor man kan. Dermed vil man have lettere ved at få økonomien til at hænge sammen.

Selvom det kan lyde nemt, er det dog ikke altid nemt at finde plads i budgettet. Derfor er det heller ikke alle studerende, der ved, hvordan de bedst kan spare penge. Hvis det er tilfældet for dig, bør du læse med herunder, hvor du præsenteres for tre gode forslag.

1. Afmeld dine streamingtjenester

Noget af det første man bør gøre, hvis man ønsker at spare penge, er at afmelde sine streamingtjenester. Det er noget, der koster dig penge hver eneste måned, og er nemt at skære ud af budgettet. Det vil især være en god idé at gøre dette, hvis man har mange tjenester.

I stedet for at betale for en masse streamingtjenester, kan du bruge andre alternativer. F.eks. kan du finde en masse film og tv-serier på DR’s hjemmeside. Ligeledes er der også timevis af underholdning at finde på YouTube, hvor det intet koster.

2. Køb ind i discountkæder

Rigtig mange studerende bruger for mange penge på at købe ind. Det skyldes blandt andet, at de ikke køber ind i discountkæder. Selvom der sjældent er forskel på kvaliteten af maden, kan det koste betydeligt mere at købe det i f.eks. Føtex eller Meny.

For at undgå at betale i dyre domme for mad- og dagligvarer, bør du derfor købe ind i discountkæder. Det kunne f.eks. være REMA 1000 eller Netto. Ydermere er det også vigtigt, at du planlægger dine indkøb nøje, da det også vil give dig besparelser.

3. Hold igen med dine byture

Når man er ung, er det vigtigt at have det sjovt. Derfor er det helt normalt, at man som studerende gerne vil gå i byen. Selvom man skal passe på sine penge, skal der selvfølgelig være plads til dette. Dog er det vigtigt, at man ikke tror, at der er plads til det hver weekend.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan du kan spare penge, så kan du finde information på nettet. Det kan du blandt andet gøre på den danske hjemmeside DitLeksion.dk. Her finder du desuden også information om en lang række andre spændende emner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *