fbpx

Spar frisørregningen væk: Køb en trimmer og klar det selv

Tips

Det er ikke alle studerende, der kan bryste sig af at have en bankkonto, der bugner. Derfor er det også værd at spare, hvor man kan. Naturligvis er det muligt at spare penge, ved at købe fornuftig ind, droppe byturen og finde en lejlighed, der ikke koster for meget i husleje.

Faktum er dog, at det ikke altid er nok. Sådan kan det i hvert fald forholde sig, hvis man også gerne vil have råd til at more sig. Ønsker du selv at skabe mere plads i budgettet, kan du overveje at købe en trimmer til hår og skæg, så du kan spare frisørregningen væk.

Du kan klare det selv med en trimmer

Hvis du godt kan lide at have en frisk frisure, er du nødt til at gå til frisuren relativt ofte. Det er især tilfældet, hvis du bedst kan lide en kort frisure. I et sådant tilfælde er det ikke urealistisk, at det er nødvendigt med et besøg hos frisøren hver anden eller tredje uge.

Det betyder, at du kan ende med at bruge en del penge på at blive klippet. Det er penge, som sagtens kan gå til andre formål. Derfor kan du overveje at købe en trimmer, så du selv kan klare klipningen.

Vigtigt at købe en ordentligt trimmer

Beslutter du dig for at købe en trimmer, skal du selvfølgelig først og fremmest indstille dig på, at du fremover skal være karseklippet. Hvis du ikke har noget imod dette, så er næste fokuspunkt at sikre, at du får købt en god trimmer.

Derfor er det afgørende, at du ikke blot vælger en vilkårlig model. Hvis du gør det, er der nemlig en risiko for, at den ikke fungerer efter hensigten. Det er naturligvis vigtigt, at den gør det – og det er især vigtigt, hvis du har planer om at stå for at klippe dit hår selv.

Er ikke en frisure for alle

Overvejer du at droppe frisøren, så du selv kan klippe dit hår, skal du naturligvis være indstillet på at skifte frisure. Når du kører gennem håret med en trimmer, er der ikke meget tilbage bagefter, hvorfor du skal være sikker på, at det at være karseklippet, er noget for dig.

Hvis du er i tvivl, er der ikke andet for end at prøve. Hvis det viser sig, at det ikke er noget for dig, skal du naturligvis blot lade det vokse ud igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *