fbpx

Sådan finder du de rette møbler til din studiebolig

Tips
møbler til studerende

Annonce

Når man skal bo ude for første gang, så er der i forvejen mange ting, man skal have styr på. Tit flytter unge ud i forbindelse med studieopstart, hvilket betyder, at mange unge også flytter til mindre boliger enten i form af ungdomsboliger eller kollegier. Disse har sjældent meget plads, men hvis man planlægger at bo der under hele sin studietid, så kan det være en fordel at finde de rette møbler til ens studiebolig allerede fra begyndelsen. Du kan eksempelvis kigge nærmere på svensk interiør, som giver mulighed for både flotte og praktiske møbler.

Hjemligt og festligt, men med plads til studiet

En god måde at få inkorporeret både studieplads og hygge er blandt andet ved at gøre studiet til en del af designet. Med en flot og stabil boligreol har man både mulighed for at opbevare ens studiebøger, men bogreoler bringer samtidig også liv til hjemmet og er typisk et smukt møbel, der tillige viser kultur og intellekt.

Et spisebord, hvor der er plads til flere end to personer, er ligeledes essentielt for ikke blot hyggen, men også for en studie. Muligheden for at have sin studiegruppe ovre til både eksamenslæsning og gruppearbejde, men også en kold øl eller opvarmning inden byturen kan gøre underværker. Ved at have plads til flere end to åbner man muligheden for, at ens hjem bliver samlingspunktet for ens vennegruppe og man sikrer, at ens venner føler sig hjemme og tryg hos én. På den måde er man ikke blot den gode og samarbejdsvillige studiekammerat, men man er også den rummelige, der også har interesse for samvær uden for studiet.

De retter møbler kan rumme meget

Man tror det måske ikke umiddelbart lige når man flytter hjemmefra, men man skal have plads til meget mere end først antaget. Det kan derfor være fordelagtigt at prioriterer møbler, der har mange funktioner. Det kan eksempelvis være kommoder med mange skuffer, skabe med flere hylder eller et rullebord til badeværelset eller måske et skabsspejl, der kan rumme diverse produkter til før og efter badet.

Ved at fokusere på møbler, der kan rumme meget slipper man for at have et rodet hjem. Man kommer langt, hvis man fokuserer på få, men rummelige møbler, der først og fremmest har øje for funktionalitet. Derfor kan det også være værd at overveje en sovesofa, da man derved både har et sted at sove, men også et blødt sted at sidde med sine kammerater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *