fbpx

Kan studerende få rabat på fliserens?

Tips

Som studerende er det ikke altid, at man har mange penge mellem hænderne. Derfor er det helt naturligt at have et ønske om at spare, hvor man kan. Står du overfor at skulle have renset dine fliser, vil du sandsynligvis gerne vide, om du kan spare penge på dette.

I denne forbindelse er det vigtigt at pointere, at det sjældent kan svare sig at vælge den helt billige løsning. Hvis du gør det, er der en risiko for, at du blot skal betale for en ny fliserens næste år. For at undgå dette, skal du betale for en professionel løsning, som koster en kende mere.

Hvad koster fliserens?

Har du gjort dig tanker om at få renset dine fliser, er der sandsynligvis flere spørgsmål, der melder sig. Det mest presserende spørgsmål er for de fleste: Hvad koster fliserens? Desværre er det ikke nemt at svare på, da der er flere variabler, der spiller ind.

Det kan derfor koste fra omkring 30 kr. til 80 kr. pr. m2 at få renset sine fliser. Hvis prisen befinder sig i den lave ende, er det ofte blot en fliserens, der er tale om. Hvis prisen er i den høje ende, er der ofte også fugesand og imprægnering med i prisen.

De færreste giver studierabat

Selvom det naturligvis ville være at foretrække for en studerende, er det svært at få studierabat på rensning af fliser. Det er nemlig de færreste firmaer, der tilbyder dette. Det betyder dog ikke, at det er helt udelukket, at du kan forhandle dig til en lavere pris.

Hvis du gør firmaet opmærksom på, at du er studerende og derfor har en lav indkomst, er de måske villige til at reducere prisen. Det er dog ikke altid, at du kan være heldig, at de gør dette. Derfor er det ikke noget, der kan stilles en garanti ved.

Indhent forskellige tilbud og spar penge

Den bedste måde at spare penge på fliserens på, er ved at indhente en række forskellige tilbud. Ved at gøre dette, får du mulighed for at holde dem op imod hinanden. Når du gør det, har du nemmere ved at udpege de tilbud, der er værd at undersøge nærmere.

Her skal du huske, at det ikke kun er prisen i sig selv, der bør have betydning. Der er også andre aspekter af tilbuddet, som du bør have med i dine overvejelser. Blandt andet skal du sikre, at du får en fuld pakke med både fliserens, imprægnering og spredning af fugesand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *