fbpx

Kan man få studierabat hos en akupunktør?

Tips

Har du gjort dig tanker om at prøve akupunktur? Hvis ja, så har du næppe lyst til at betale mere end højst nødvendigt for det. Det er især tilfældet, hvis du er studerende, da pengene som regel er ganske små, hvis man er afhængig af sin SU.

Derfor er der mange unge, der ikke får prøvet akupunktur som behandling for f.eks. hovedpine eller stress. Det er en skam, da det i mange tilfælde kan have en positiv effekt på begge dele. Heldigvis er der ofte mulighed for at få rabat, hvis man er studerende.

Mange akupunktører giver gerne studierabat

I og med, at de ikke er tvunget til at gøre det, er det ikke alle akupunktører, der giver studierabat. Det er dog værd at nævne, at der er mange, der har valgt at gøre det. Derfor er der også en god chance for, at du kan finde en aktør, der tilbyder dette.

Er det afgørende, at du kan få studierabat, bør du sikre dig, at du kan få dette, inden du vælger en bestemt akupunktør. Der er nemlig ikke nogen grund til at spilde hverken din eller akupunktørens tid, hvis du stiller et krav om dette.

Akupunktur er sjældent dyrt

I tilfælde af, at du støder på en akupunktør, der ikke tilbyder studierabat, bør du ikke udelukke vedkommende. Det skyldes, at akupunktur faktisk sjældent er dyrt. Derfor vil de fleste også kunne få plads til det i budgettet – og det gælder også, selvom du er på SU.

Desuden har det i mange tilfælde positiv effekt, hvilket naturligvis er værd at betale for. Kan du betale få hundrede kroner for at slippe af med stress, hovedpine e.l., vil det være pengene værd. Derfor bør du ikke tøve med at gøre det, selvom du må give afkald på studierabatten.

Spar penge med et klippekort

Ønsker du at spare penge hos en akupunktør, er der faktisk flere måder at gøre det på. En god løsning kan være at købe et klippekort, da det ofte reducerer prisen pr. behandling. Dog er det en løsning, der kræver, at du kan betale for f.eks. fem eller ti behandlinger på én gang.

Da der ofte er behov for at blive behandlet mellem fem og seks gange, før det har effekt, kan det dog være en god idé. Dermed er du sikker på, at du har bundet dig til at gennemføre et bestemt antal behandlinger hos din akupunktør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *