fbpx

Hvordan kommer man i gang med sugardating?

Culture

Sugardating er vundet mere og mere frem i løbet af de seneste år. Derfor er det også noget, som flere er blevet nysgerrige efter at prøve. Det gælder naturligvis ikke kun for kvinder, men også mænd. Men ikke alle ved, hvordan de konkret skal bære sig ad med det.

Hvis du har det på denne måde, så er du heldigvis havnet det rette sted. I denne artikel kan du i korte træk lære, hvordan du kommer i gang med at sugardate. Inden du går når så langt, bør du dog overveje nøje, om det faktisk er noget for dig.

1. Opret en profil på et specifikt datingsite

Har du et ønske om at komme i gang med sugardating, er det lettest at lave en profil på et datingsite, der er målrettet dette. Dem finder du flere af på det danske marked, og du kan selvfølgelig sagtens have flere profiler, hvis du vil udvide din søgning.

Du kan også bruge traditionelle datingsites til formålet, men det er dog sjældent lige så effektivt. Derfor anbefales det, at du opretter en profil på et eller flere af de specifikke datingsites. Som regel vil det medføre, at du får en større succes med det.

2. Lav en detaljeret profiltekst

Når du har oprettet din profil, er det tid til at skrive en profiltekst. Når du gør det, er det vigtigt, at du er meget detaljeret og specifik. Hvis du vil være sikker på, at dine grænser ikke bliver overskredet, skal du have udpenslet dem allerede på forhånd.

Ønsker du f.eks. ikke at indgå i et forhold, hvor der skal foregå noget seksuelt, anbefales det at gøre dette klart. Det kan også være, at du har nogle begrænsninger i forhold til alder, udseende eller lignende. Uanset hvad det er, så bør du sørge for at være ærlig og åben omkring det.

3. Start dit datingeventyr

Når du har fået styr på dette, er du klar til at tage hul på dit nye datingeventyr. Her er det vigtigt at nævne, at sugardating kan dække over mange ting. Det kan være enkelte dates, men det kan også være at indlede mere faste sugardating-forhold.

Desuden er det også værd at nævne, at det er for både mænd og kvinder – i begge roller. Ønsker du at få betaling for dit selskab, vil du være kaldt en sugarbabe eller en sugarboy. Hvis du derimod vil være i den omvendte rolle, kaldes det en sugardaddy eller en sugarmamma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *