fbpx

Guide: Vælg den efterskole, der passer til dig

Tips
efterskole

Annonce

Når man finder ud af, at man gerne vil på efterskole, er det en super spændende ting. det er en tid, som mange husker hele deres liv. Det er derfor også et stort valg, når man skal finde ud af, hvilken efterskole, man skal tage sit ophold på.

Det er en god ide grundigt at undersøge forskellige efterskoler, inden man vælger den, man skal gå på. der er nemlig forskellige slags efterskoler, og de tilbyder alle sammen forskellige linjer og fag. Hvis du for eksempel elsker fodbold, er det måske noget som en fodbold efterskole, du skal vælge.

Overvej hvilken linje, du gerne vil gå på

Inden du vælger efterskolen, du skal gå på, er det en god ide at have en ide om, hvilken linje du kunne tænke dig. På den måde kan du nemlig indskrænke mulighederne en smule, og få et overblik over, hvilke efterskoler der tilbyder netop denne linje.

Hvis du for eksempel er interesseret i dans, er det jo en efterskole med den linje, du skal finde. Så overvej først og fremmest, hvilken linje du gerne vil på, når du skal afsted på efterskole

Tag til åbent hus

Langt de fleste efterskoler holder en dag om året åbent hus, hvor kommende elever kan komme og kigge med. Her kan du se efterskolen, og måske endda også mærke, om det er et sted for dig. Du kan også snakke med nuværende elever, og få mere af vide om efterskolen.

Dette kan være med til at give dig lidt mere ro i maven, i forhold til hvis du aldrig havde været på efterskolen før, når du starter. Her vil der også blive forklaret omkring linjer, fag og meget mere, som du helt sikkert vil kunne få noget ud af at høre, og som vil kunne hjælpe dig med din beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *