fbpx

Få repareret din iPhone og forlæng dens levetid

Tips

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt at købe en iPhone. Siden den første model blev sendt på markedet i 2007, er den kun blevet dyrere og dyrere. Vil man have en topmodel i dag, kan man ende med at skulle betale mere end 15.000 kr. for den.

Af denne grund er det også dyrt, hvis man regelmæssigt er nødt til at skifte sin iPhone, fordi den går i stykker. I stedet for at gøre dette bør du naturligvis få den repareret. Ganske vist er det ikke gratis, men det er betydeligt billigere end at betale for en ny telefon.

Der kan foretages mange reparationer på en iPhone

Der kan være mange grunde til, at du overvejer at købe en ny iPhone. Det kan skyldes, at din nuværende telefon har en ødelagt skærm, men det kan også være på grund af et sløvt batteri. Oplever du, at den bliver drænet for batteri på et halvt døgn, kan det være til stor gene.

Faktum er dog, at dette ikke er grund nok til at skifte din iPhone ud. I stedet skal du blot få repareret din skærm eller skiftet dit batteri. Står du f.eks. med en iPhone med en ødelagt skærm, bør du derfor overveje at betale for en reparation af iPhone skærm.

En reparation kan forlænge din iPhones levetid

Beslutter du dig for at få repareret din iPhone, vil det kunne forlænge dens levetid. Får du f.eks. skiftet dens batteri, kan det pludselig give den et eller to års levetid yderligere. Det samme kan vise sig at være tilfældet, hvis du får repareret en ødelagt skærm. Naturligvis er der også andre reparationer, der har denne effekt.

Hvis din iPhone er blevet fugtskadet, er det i mange tilfælde muligt at redde den. Det samme er tilfældet, hvis ladestikket i telefonen ikke længere virker. Her kan en reparation også være værd at overveje.

Kan en reparation altid svare sig?

Selvom de fleste vil foretrække at få repareret deres iPhone i stedet for at betale for en ny, er det ikke altid det rette valg. Hvis du har en meget gammel model, kan det være en begrænsning. F.eks. kan det betyde, at den ikke længere bliver understøttet af nye softwareopdateringer.

Det kan også være, at prisen for reparationen vil overstige værdien af din iPhone. I et sådant tilfælde vil det som regel give bedre mening at købe en ny telefon. Har du svært ved at købe den kontant, kan de fleste teleselskaber tilbyde, at du kan købe den på rentefri afbetaling. Bemærk desuden, at der tilbydes Apple studierabat til alle studerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *