fbpx

Få en billig seng, uden at gå på kompromis med kvaliteten

Tips
den bedste seng

Annonce

Hvis du er på S.U. Så har du sikkert ikke det største rådighedsbeløb tilbage når huslejen og maden er betalt.

Der skal måske også være råd til tøj, sociale arrangementer, skoleting, transport og meget andet.

Der findes mange gode tips og råd til hvordan du kan spare penge når du er på S.U, men et af de steder du ikke må gå på kompromis, er med din seng.

En god nats søvn er nemlig vigtig når du er studerende. 

Du kan sagtens sove godt i en billig seng

Dyrt er dog ikke nødvendigvis lig med godt, så det er ikke prisen på sengen, der afgør om du sover godt, men kvaliteten. Det er dog vigtigt at du ikke går efter prisen alene, og blot prøver at finde så billig en seng som muligt, men selvfølgelig skal du heller ikke betale for meget.

Få flere råd herunder til, hvordan du finder de bedste senge, der samtidig er billige.

Vent til der er udsalg

I Danmark er der heldigvis regelmæssigt udsalg, nogle af de helt store udsalg er bl.a. Black Friday og Januarudsalget, her har du mulighed for at score dig en rigtig billig seng.

Et godt tip er at forberede dig, undersøge markedet, og finde et par gode senge, evt. afprøve dem i en fysisk butik, og så afvente tilbud.  

Prut om prisen

Uanset om du handler online eller i en fysisk butik, så har du stadig mulighed for at forhandle prisen.

Der er desværre ikke så mange der tør tage chancen i dag, og i stedet betaler de bare hvad det koster. Men du kan faktisk ofte spare en del hvis du tør forhandle lidt.

Især hvis du samtidig køber andre ting til din bolig.

Er det på nettet du handler, så skriv en mail eller ring til kundeservice, er det i en fysisk butik, så spørg personalet ved kassen.

Kan du nøjes med en mindre seng?

Senge findes i mange forskellige størrelser, og selvfølgelig er det vigtigt at du får en seng der passer til dig. På den måde kan du strække dig og vende dig uden at være bange for at falde ud.

Men måske har du ikke brug for en kæmpe dobbeltseng her og nu, selv om det kan føles som en smule luksus, mindre senge er ofte en del billigere, så hvis du kan nøjes nu her, mens du er på S.U, så kan du altid opgradere om nogle år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *