fbpx

Er det umuligt at finde en billig lejlighed i Aarhus?

Uncategorized
1 værelses lejlighed til leje i Aarhus

Langt de fleste har hørt, at det er svært at finde en lejlighed i Aarhus. Det bliver især ikke lettere, hvis du er studerende. I et sådant tilfælde vil du sandsynligvis have et begrænset budget, du skal holde dig til.

Du bør dog ikke tro, at det er helt umuligt at finde en lejebolig, du har råd til at bo i. Det kan sagtens lade sig gøre, men du skal dog indstille dig på, at du skal på jagt efter en 1 værelses lejlighed til leje i Århus, da andet er svært at finde, hvis budgettet er småt.

Spar penge ved at bo udenfor Aarhus

Hvis det er vigtigt for dig, at du ikke skal betale for høj en husleje, bør du overveje at bo et lille stykke udenfor Aarhus. Der er nemlig rigtig mange penge at spare ved at gøre dette, hvorfor det bestemt er værd at have med i overvejelserne.

Det er dog ikke alle, der synes, at det er spændende at skulle bo udenfor Aarhus, men det kan vise sig at blive nødvendigt. Vil du kunne betalt alt med din SU, er du nødt til at bo udenfor Aarhus. Andet vil ganske enkelt ikke kunne lade sig gøre for dig.

Flere krav betyder højere pris

Når du skal finde din lejebolig i eller nær Aarhus, skal du huske på, at det ikke bliver lettere, hvis du har høje krav. Jo flere og jo højere krav, du har, desto sværere bliver det nemlig.

Ikke nok med det, så vil det også betyde, at det bliver dyrere for dig. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvor vigtige dine krav egentlig er. Er du ikke sikker på, at et bestemt krav er nødvendigt, er det bedre, at du dropper det, da det kan nedbringe prisen.

Overvej at finde et bofællesskab

Hvis du vil være sikker på, at du kan bo inde i Aarhus, er det værd at overveje, om du kan bo i et bofællesskab. Det er ikke noget for alle, men føler du, at du godt kan dette, kan det bestemt værd en fordel.

Et bofællesskab vil nemlig kunne spare dig for en del penge, da I er flere om at betale husleje og øvrige udgifter. På denne måde vil man f.eks. kunne deles om en stor lejlighed i indre Aarhus, uden at det koster mere, end en 1-værelses lejlighed ville koste i f.eks. Viby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *