fbpx

En ladeløsning, der dækker dine behov

Uncategorized

Flere og flere danskere vælger at investere i en elbil. Det har mange fordele – både for miljøet og pengepungen. Men mange førstegangskøbere er bekymrede for mulighederne for opladning. 

Hvis man kigger på antallet af ladestandere i det offentlige rum, er bekymringen også berettiget, da der fortsat er for få offentlige ladepladser, når man ser på det stigende antal af elbiler på vejene. 

Derfor er en privat ladeboks den optimale løsning for mange. Den giver dig en stor fleksibilitet i hverdagen, hvor det kun er dig, der bestemmer, hvornår du vil lade. 

Med din egen ladeboks skal du aldrig være nervøs for, om kan finde en ledig plads ved de offentlige standere. Læs mere om fordelene mere her. 

Gennemsnittet sparer penge med en ladeboks

Alle bilister har forskellige ladebehov og kørselsmønstre. Alligevel viser undersøgelser, at det i langt de fleste tilfælde er billigst at have sin egen ladeboks med afgiftsrefusion, hvis du lader derhjemme og kører mellem 5000 og 30.000 kilometer årligt. 

To markante fordele ved at have en privat ladeboks er muligheden for at oplade din elbil om natten, når strømmen er billigst. Samtidig kan der også være mange penge at spare ved at få refusion for den strøm, du bruger til opladningen på din ladeboks. 

Dette kræver, at du tilknytter en serviceaftale til din ladeboks hos en ladeoperatør. Hos Looad får du en serviceaftale, hvor installation, service og vedligeholdelse af boksen er inkluderet. Se mere på hjemmesiden.

Dine behov er dækkede – også når du er på farten 

Med Looads app indstiller du, hvornår du ønsker at lade fra din ladeboks. Men samtidig kan du også bruge appen til at få et overblik over de offentlige standere, når du er på farten. 

Når du åbner appen, har du et komplet overblik over de nærmeste ladestandere. Her er det tydeligt, hvilke standere der er ledige, hvad en opladning koster og hvilken hastighed, du har mulighed for at lade til. 

Hvis du skal ud på en længere tur eller planlægger en bilferie ned gennem Europa, er du også godt sikret med Looads app. Den giver dig adgang til et stort ladenetværk med over 200.000 ladepunkter fordelt over hele Europa. 

Så hvor end du befinder dig, er du altid sikret strøm til din elbil med appen Looad Go. Med appen har du alt, du skal bruge lige ved hånden, så din næste opladning bliver nem og tilgængelig. Se mere på hjemmesiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *