fbpx

E cigaretter på skoler med studerende

Tips
e væske studerende

Annonce

Studerer du og benytter du også e cigaret? Eller overvejer du blot at gå i gang med e cigaretterne? Så kan det være en god ide at læse med her. Her snakker vi om en masse ting som relaterer sig netop til dette emne. Læs med her hvis det lyder interessant for det.

Er det tilladt at ryge på skolen?

Det er først og fremmest en god ide at undersøge, hvorvidt det overhovedet er tilladt at ryge på skolen. Det er ikke lovligt at ryge de almindelige cigaretter på offentlige instanser og det gælder også det offentlige skolesystem. Men gælder dette også de gode e cigaretter?

Det er en god ide at undersøge dette nøje, hvis du benytter e cigaretter eller gerne vil i gang med det. Du kan enten prøve at finde frem til reglerne selv inde på skolens hjemmeside. Men du kan også blot prøve at hive fat i rektor og forhøre dig ad her. Han eller hun ved helt sikkert, hvorvidt det er tilladt at ryge e cigaretter på skolen.

Hvis det ikke er tilladt, så kan du eventuelt prøve at lave et oplæg og forsvare hvorfor, det er en god ide at lade folk ryge e cigaretter på skolen. Du kan for eksempel snakke om, hvorfor der ikke er den samme fare for passiv rygning.

Begynd på e cigaretter hvis du ryger de almindelige

Hvis du for tiden ryger de ganske almindelig cigaretter, så er det en god ide at overgå til de nye e cigaretter. Det er bedre af mange grunde og de er ganske enkelt bare sundere.

Disse e cigaretter er netop skabt til folk, som har svært ved at stoppe med at ryge de almindelige cigaretter – eller til folk som ikke ønsker at stoppe med denne vane helt men gerne vil gøre tingene på en sundere måde.

En cigaret er dyrere at købe fra helt ny men over tid, så vil den hurtigt kunne svare sig rent økonomisk. En enkelt pakke cigaretter er for eksempel meget dyr. Og hvis man sammenligner det med langtidsholdbarheden og prisen for en e cigaret, så bliver e cigaretten hurtigt det billigere alternativ.

Derudover smager det også blot bedre at ryge e cigaret. Med de mange forskellige e væsker man kan få, så kan man få lige den smag, som tiltaler en mest. Det er de færreste som ryger de almindelige cigaretter, fordi de faktisk kan lide smagen. I stedet ryger de fleste deres almindelige cigaretter, fordi de er afhængige. Men med en e cigaret kan du få adgang til et vælg af e væsker og kan dermed få lige den smag, som du ønsker.

Prøv forskellige e væsker med dine venner

Det er en god ide hvis man prøver at eksperimentere så meget som muligt, hvis man gerne vil have mest ud af sin e cigaret. Der er som sagt en masse gode e væsker derude og det ville være synd at gå glip af nogle af dem, fordi man simpelthen aldrig fik dem prøvet.

Det kan dog godt være en smule dyrt at købe den ene evæske efter den anden. Det kan derfor være en god ide at snakke med dine andre venner henne i skolen, som også bruger e cigaret. Hør dem ad hvorvidt de er villige til at skifte ud med din e væske af og til. På den måde kan i hurtigt få mulighed for at smage en masse forskellige uden at det koster jer en større formue.

Hvis i gerne vil bestille nogle ekstra e væsker hjem på nettet, så kan i også slå jer sammen om prisen. På den måde kan det også hurtigt blive billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *