fbpx

Dette har du brug for i hjemmekontoret

Uncategorized

Arbejder du hjemmefra fra tid til anden? Det kan være svært at finde sig til rette med at hjemmearbejdet. Læs denne oversigt og få gode tips til arbejde på hjemmekontoret.

Glem ikke de basale ting

Mange af os arbejder normalt på kontorer, hvor andre mennesker sørger for at de basale ting er til rådighed. Det kan være alt lige fra printerpapir, Canon blækpatroner eller en stabil internetforbindelse. Disse ting står du pludselig selv for. Derfor er det en god idé at være holde øje med hvad du har brug for. Hvis du mangler nogle ting, kan du lave en aftale med din arbejdsplads om at låne ting som du normalt bruger i løbet af din arbejdsdag. Så skal du ikke selv lægge penge ud.

En behagelig stol

Du bruger meget af din arbejdsdag med at sidde foran computeren og det kan føre til problemer, hvis din siddestilling ikke er korrekt. Mange ender med at sidde foroverbøjet og det kan lægge pres på ryggen og nakken. Over tid kan det resultere i dårlig kropsholdning samt smerter og hovedpine. Med en god ergonomisk kontorstol kan du give din krop den støtte som den har brug for i løbet af en lang arbejdsdag. På den måde undgår du at døje med hovedpine og øm ryg.

En god rutine

Det kan være svært at finde den rette rutine, når du arbejder hjemmefra. Når man sidder i et kontor med andre, kan der være mindre fristelse til overspringshandlinger, da arbejdsdagen er mere struktureret. Derfor er det vigtigt at få en god rutine, når du arbejder hjemmefra. Dette kan du opbygge ved at starte arbejdsdagen på samme tidspunkt som hvis du arbejdede på et kontor samt tage pauser med samme intervaller på arbejdspladsen. På den måde bliver det nemmere at opretholde samme koncentration som du husker fra dit normale kontor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *