fbpx

Den bedste lydbogsapp behøver ikke koste en formue

Tips

Lydbøger bliver mere og mere populære, fordi man har mulighed for at få ‘læst’ nogle af de bøger, som man ellers ikke vil have mulighed for at nå i en travl hverdag – det gælder både for voksne og for studerende. Men der findes et væld af forskellige apps, hvor man kan finde lydbøger, og det kan hurtigt blive svært at finde den perfekte app for en selv.

Sammenlign de forskellige apps

Som studerende slår det ofte ikke rigtig til med penge, og man er nødt til at spare for at kunne have råd til at leve indtil næste måneds løn og/eller SU. Men der er dg stadig mulighed for at at få adgang til lydbøger, uden at det skal tage alt for mange penge ud af pungen. På Lydbogsapps.dk har du mulighed for at sammenligne de forskellige lydbogsapps og se, hvad de hver især tilbyder, og du har endda mulighed for at prøve dem af hver især helt gratis, for at se, om appen faktisk er noget for dig.

Lydbøger er blevet et stort marked

Mange mennesker har opdaget det praktiske i at kunne lytte til en bog frem for at skulle sætte sig ned og læse den, og der er derfor kommet en lang række apps, der tilbyder denne service. Det er for eksempel nogle af de store apps, såsom Audible, Mofibo eller podimo, men Spotify er også begyndt at tilbyde lydbøger i nogle lande – det er endnu ikke kommet til Danmark, men det varer sikkert ikke længe, før det kommer hertil. Der er derfor rigeligt med muligheder på lydbogsmarkedet, så det kan være lidt af en opgave at finde den app, der passer bedst til dine behov.

Priserne på apps’ene varierer meget

Der er stor forksel på, hvor meget man skal betale for den service, der tilbydes hos de forskellige lydbogsapps, og som studerende kan man ofte være fristet til at købe den billigste mulighed. Det er der som sådan heller ikke noget i vejen med – det kan sagtens være, at den app opfylder alle behovene – men det er vigtigt også være sikker på, at du får den service, du gerne vil have fra en lydbogsapp. Derfor er det også vigtigt at sammenligne de forskellige apps, for det kan være, at den app, der er lige en tand dyrere har en funktion, som du bare ikke kan undvære i en lydbogsapp, eller måske er udvalget af lydbøger mere passende med det, du lytter til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *