fbpx

Odense

 

Se alle studierabatter i Odense

Show Filters

Viser 1–32 af 49 resultater

Fredagsbar på Tietgen Handelsgymnasium, drengetur til Odense Gokart, en lang aften på Blomsten og Bien eller L.A. Bar og tømmermændsmad hos Burger King. Studielivet er foreneligt med at bruge en masse penge, da der uomtvisteligt er, så meget der skal nås.

Men den gode gamle floskel om den “fattige studerende” behøves måske ikke være så sand som så. Selvom, at man som studerende ikke ligefrem vælter sig i, det der ligner direktørlønninger, og SU’en sommetider virker omsonst, så er du i besiddelse af et meget værdifuldt kort, som åbner en masse døre til en masse gode procenter rundt omkring i Odense.

Der er nemlig mange fordele med studierabat, som sørger for, at du ikke behøves at sælge ud af kollegieværelset helt endnu. Dog kan det være besværligt at gennemskue, hvornår diverse butikker i Odense imødekommer de unge studerende med studiekort rabat. Derfor har vi påtaget os opgaven at samle en lang række butikker og services, som yder studierabatter. Og bare rolig, der er mange steder med studierabat i Odense, kan vi forsikre om. Så hvis du tidligere har fortvivlet dig på Google og søgt “studierabat Odense”, “studierabat odense zoo”, “studiekort rabat odense” eller “bones studierabat”, ja så er der stor sandsynlighed for, at vi har stiftet bekendtskab med hinanden før.

Mange af vores butikker og services, som vi har allieret os med, har samtidig gjort det muligt for dig, at udnytte din studierabat online. Foruden Odense kan du nemlig gå på opdagelse her på siden, og tilegne dig lækre rabatter på en lang række produkter online. Således, kan du gøre brug af dit studiekort alt imens, du sidder hjemme i sofaen og slapper af. Og skulle du gå på opdagelse i nogle af landets andre byer, kan du med fordel hoppe herind for at se, om du kan gøre et mindre scoop, da vi også har rabatter i andre byer end Odense.