fbpx

Hunkemöller studierabat

HENT STUDIERABATTEN OG ÅBEN SIDEN

Studierabat:
10% studierabat på HELE kollektionen hos Hunkemöller.
(Kan kombineres med andre tilbyd og rabatter. Du skal vise din StudentOffer-profil samt studiekort til personalet for at opnå denne rabat.)

Info:
Hunkemöller er en af de verdens førende lingerispecialister, som tilbyder et bredt udvalg af undertøj, nattøj og meget mere til kvinder.

Hvordan:
Opret/Login på din studieprofil, vis din studieprofil i butikken og spar penge på dit køb


Hunkemöller, Aarhus, Danmark

Mere info om denne studierabat

Hunkemöller tilbyder alle studerende 10% studierabat i hele butikken i alle deres 42 butikker.

Hunkemöller tilbyder et komplet sortiment af produkter, herunder bh’er, undertøj, nattøj, badetøj, strømpebukser, skønhed og sportstøj. Hunkemöller vokser hurtigt og er kontinuerligt under udvikling for at sikre, at tilbyde det aller bedste til kunderne.

Hunkemöller opdaterer konstant deres kollektioner. De har fokus på ændringerne i mode og design og funktionalitet baseret på form og pasform til overkommelige priser.

Deres mål er at gøre Hunkemöller til det første valg for kvinder i hele Europa og ud over ved at tilbyde en kombination af markedsledende designledede produkter, en problemfri kundeoplevelse, lidenskabeligt personale, der leverer service i verdensklasse og den smarte brug af ny teknologi og sociale medier til opbygge levetid loyalitet.