fbpx

Bar Plata

HENT STUDIERABATTEN OG ÅBEN SIDEN

Studierabat:

Onsdag & torsdag: 
Drikke:
50 % på cocktails
20 % på øl og gin og tonics
Mad:
3 retter 3 cocktails 300,-
Onsdag, torsdag, fredag & lørdag: 
5 retter 5 cocktails 500,-

Info:
Bar Plata er en cocktailbar og restaurant i hjertet af Aarhus med fokus på god mad og smagsfulde cocktails.

Hvordan:
Besøg stedet, vis din bruger hos StudentOffer og nyd din studierabat.

Eller

Reserver bord på barplata.dk og skriv StudentOffer i tekstfeltet.


Bar Plata, Klostertorvet, Aarhus, Danmark

Mere info om denne studierabat

Bar Plata er en cocktailbar og restaurant i hjertet af Aarhus med fokus på god mad og smagsfulde cocktails.

Siden Bar Plata åbnede dørene op i 2016 har tanken bag Bar Plata altid været at skabe et kvalitetsfrirum, hvor gin, rom og champagne er hovedingredienserne. Køkkenet er klar med sæsonbestemt menu og barsnacks, og som noget helt nyt i Århus: Mulighed for late night dining. I det dejlige barmiljø, får du selskab af rolige toner og ekstraordinær god service og gedigent bararbejde.

Bar Plata har igennem sine tre år været i konstant udvikling. Fra at være en bar med udelukkende fokus på gin, rom og champagne favner Bar Plata i dag cocktails i alle genre og stilarter, sammensat med moderne retter med masser af smag og kreativitet.

Det er samarbejdet mellem barchef Vince og køkkenchef Anders, der danner basis for den unikke kombination af gastronomi og cocktails. Deres måde at nytænke mad og drikke på skaber interessante kombinationer, som udfordrer, hvordan en cocktail opfattes. På Bar Plata er den mere end en drink, den er en integreret del af et måltid, hvor alle retter har smagen og det gode håndværk i centrum.

Med åbningstider helt frem til midnat er det muligt at bestille et sent bord til den SU venlige studiemenu eller bare kigge forbi til en cocktail eller øl i baren. Bar Plata vil gerne give dig en fremragende og anderledes oplevelse, som du ikke finder andre steder i Aarhus.